skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
Ten profil ma swoje zalety. Z oxy przekonałem się, że szkoda walić duże dawki bo pewnego pułapu nie przeskocze.
Iv kiedyś miałem już możliwość przetestować. Teraz nie wiem kiedy to nastapi, gdyż sam nie umiem sobie zaaplikować.
Już kiedyś parę razy oxy próbowałem i po kilku próbach wkłucia byłem zmuszony wypijać rozwór.
Ogólnie sam sobie nie umiem zapodać. Nie ważne czy oxycontin, mst .
Co do przerabiania to oxycontimy najlepiej wg przerabiać nie na zimno, nie gotując a w bardzo ciep ej wodzie.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Ma ktoś może jakiś pomysł na to aby zejść lekko z tolerancji? Prawie liść 9dziennie to przesada, z tym, że opioidy wale 20 lat ( tramadol głównie). Clonazepam jem od 4mg w górę. Najwięcej w życiu cały blister dwójek...
Scalam- stteetart
Siemanko. Schodził ktoś już z oxy? Jak? Ja miałem kłopoty z tramalem, którego zastąpiły OC80 a co dopiero oxy....
Oxycontinu nie brakuje ale martwię się na zapas.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.
Medyczna marihuana legalna w Bośni. "Pod ścisłym nadzorem lekarzy"
Rada Ministrów Bośni i Hercegowiny podjęła w poniedziałek decyzję legalizującą używanie konopi indyjskich w celach medycznych - przekazał portal Klix.
Szokujące zatrzymania! Ksiądz i lekarz zamieszani w narkobiznes
Ponad 150 tysięcy tabletek i ampułek, fentanyl, morfina, fikcyjne recepty i miliony złotych poza systemem bankowym. Śledczy rozbili zorganizowaną grupę przestępczą działającą w całej Polsce, która przez lata dystrybuowała nielegalne leki i narkotyki z wykorzystaniem darknetu, kurierów i „słupów”. Wśród zatrzymanych są m.in. lekarz oraz duchowny.