Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 117 / 25 / 0
No nie w temp pokojowej, tylko leżał na karcie graficznej, więc trochę cieplej. No może nie jak skała, ale stawia opór przy kreśleniu xd A co do działania to wczoraj myślałem, że jak zajebie 2 linki o 16 to o północy gdzieś już pójdę spać, a spać pójdę dopiero za jakiś czas XD

/Nie cytuj posta znajdującego się w bezpośrednim sąsiedztwie./ misspill
  • 9 / / 0
19 grudnia 2018szafran98 pisze:
A co do działania to wczoraj myślałem, że jak zajebie 2 linki o 16 to o północy gdzieś już pójdę spać[/b], a spać pójdę dopiero za jakiś czas XD

/Nie cytuj posta znajdującego się w bezpośrednim sąsiedztwie./ misspill
Nie pozostaje mi nic innego jak tylko pozazdrościć Ci jakości tematu.
Uwaga! Użytkownik euforiaaa jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2897 / 619 / 10
Usłyszałem, że jak ma się doświadczenie z ketonami, to amfetamina nie usatysfakcjonuje.
Niestety to prawda, zawiodłem się.
Ale plusem jest brak smrodliwego potu i dłuższy czas działania.

No i przyklejam ten wątek, dziwne, że jeszcze nie zostało to zrobione.
Hiperrealna propaganda w polskiej sieci
  • 95 / 4 / 0
Witajcie. Po microdosingu przez 3 tygodnie jestem zryty kompletnie ( a przerobiłem w sumie może pół grama dobrego tematu, w sumie tylko raz wieksza dawke na impreze), mam poważne objawy neurologiczne które nie mijają po miesiącach od zaprzestania microdose'u. Ide do psychiatry i neurologa, mając 18 lat odczuwam zmiany w mózgu i mam nadzieję że miną, brain fogi nie dają żyć, przynajmniej psychozy popuściły. Przestawiam literki, osłabiona pamięć robocza, bardzo sie tym martwię. Odradzam wszystkim, pozdro
Żałuję, że zacząłem i żałuję, że nie kończę. Kurwa, w cholerę mnie to kręci
  • 566 / 27 / 0
Witam, dziś wzialem małą kreseczke, troszke wtarlem w dziąsła, w dolną warge. Mam wykrytą torbiel w górnej wardze i wlasnie ta górna warga pulsuje, trzęsie sie gdy pochylam glowe w dół, czy feta moze miec wplyw ma torbiel????
  • 2198 / 715 / 0
Jak widać i czuć, to pewnie tak, bo jest dość żrąca. Btw mylisz chyba fetę z koksem, wcieranie tego gdziekolwiek to zły pomysł.
Autor tego posta jest żywym (?) przykładem że selekcja naturalna nie działa.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
  • 3455 / 1124 / 0
Ktoś tu kiedyś leczył trądzik wcierając amfetaminę, o efektach tej kuracji chyba nie muszę nic mówić.
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 948 / 279 / 2
10 grudnia 2018misspill pisze:
Nie ma swoistego antidotum, na zmniejszenie objawów psychicznych neuroleptyki, na serducho betablokery (w karecie są zazwyczaj nieostrożni i ładują propranolol, a tego betablokera nie wolno łączyć z amph!). Na pewno kroplówka nie jest złym pomysłem, sól fizjologiczna i elektrolity.
Też tak kiedyś myślałem z propranololem, bo się naczytałem hyperreala, praktyka kliniczna i dostępne źródła w internecie mówią inaczej, ostatnio na rynek trafiła nawet amfetamina cięta propranololem.
M&S Amphetamine appears to be very high purity and was tested at 84%, testing by WEDINOS shows a cut of propranolol. Propranolol can mask how high you are. Exercise caution!
http://www.emergpa.net/wp/wp-content/up ... AD2015.pdf
strona 10, dyskusja

i tutaj https://lifeinthefastlane.com/beta-bloc ... -not-care/
Uwaga! Użytkownik A-CoA nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 915 / 161 / 0
Ej, słyszeliście o takiej prawidłowości, że im dalej na północ(Polski, rzecz jasna) tym gorszy bejs? Ja jestem z południa(ok 70 km od Rzeszowa, na południe) i obijało mi się wielokrotnie o uszy, że im bardziej do morza tym słabsza feta, no i że droższa podobno. Mój przyjaciel miał dziewczynę z Gdańska i mówił, że jak mu raz siupę przywiozła to go strzeliło na pół godziny a poźniej nawet zwały nie miał. A jak przywiózł nasz małomiasteczkowy bejs(bodajże 10 gramów tam wziął ze sobą) to ludzie z GD mówili, że lepszego bejsu tu nigdy nie było...Co o tym sądzicie?
hipnotyzuję ludzi jak Kaszpirowski
  • 3455 / 1124 / 0
Bardzo różnie jest, zależy od źródła.
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ucieczka zakończona w jeziorze

Próba uniknięcia odpowiedzialności doprowadziła do serii niebezpiecznych i irracjonalnych zachowań. 31-letni mieszkaniec powiatu chodzieskiego nie zatrzymał się do kontroli drogowej, porzucił samochód a następnie kontynuował ucieczkę pieszo. Finalnie wskoczył do jeziora i próbował pozbyć się narkotyków. Policjanci z Chodzieży zatrzymali sprawcę, który w ujawnionym pakunku posiadał ponad 50 gramów narkotyków.

Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.

Największa taka operacja w historii Chile. Przejęto 100 ton narkotyków

Władze Chile poinformowały w poniedziałek o przejęciu rekordowej ilości ponad 100 ton narkotyków, głównie kokainy i ketaminy. Ukryte były w transportach drewna, które miały popłynąć między innymi do USA i Europy - przekazały miejscowe media.