Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
Mając w pamięci ich delikatne działanie przyjąłem 2 czyli 200µg. Po pół godzinie zdecydowanie odczuwałem pierwsze dość silne efekty. Kwas rozkręcał się około 3h (chociaż po 1.5h już powoli przestawałem ogarniać co się dzieje). Potem wrzuciłem 20mg homipta co zdecydowanie pogłębiło psychodelę (idealnie się komponuje z kwasem po 3-4h od wrzutki). Gdyby nie pewne doświadczenie to panikowałbym bo było tak mocno. Co ciekawe, zarzucony kwas o 16-tej, jeszcze o 8 rano dawał wyraźne visuale. Pierwszy raz tak długo to działało, zawsze do 12h, tu całość zamknęła się w okolicach 18h.
Set and setting prawidłowy. Silne oevy i cevy. To była wyczerpująca podróż wgłąb własnej podświadomości, cały materiał przelatywał mi przed oczami, a ja byłem uczestnikiem tego spektaklu. Chyba z 3h spędziłem patrząc się w ścianę i podziwiając to co widzę.
Widoki, których wolałbym nigdy nie zobaczyć oraz wizje tak piękne jak lśniąca w pierwszych promieniach porannego słońca rosa. Uzyskałem również odpowiedź na nurtujące mnie od dłuższego czasu pytania. Przemyślałem też relacje z najbliższymi mi ludźmi (niesamowite jak klarownie formułowały się wnioski, np. jak na dłoni widziałem i wiedziałem, którzy ludzie mają dla mnie znaczenie, a do których powinienem mieć dystans).
Po 3h godzinach snu wstałem zmęczony ale pełen pozytywnej energii, choć były momenty gdy się "zawieszałem" bo mi się przypominały różne momenty z odbytego tripa. Pomijając wrzutkę 2x ALD-52 rok temu to był dotychczas mój najsilniejszy kwaśny trip.
DXM nie zmniejsza tolerancji tylko podbija działanie, zresztą jak inne dyso. co do czasu - najlepiej tak jak powiedział przedmówca, co prawda DXM nie próbowałem, ale oxo-pce dodane w połowie tripa było super, za to z miprocyną wrzucane jednocześnie mega.
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
TSUE wydał wyrok ws. Węgier. Chodzi o konopie indyjskie
Trybunał Sprawiedliwości Unii Europejskiej uznał we wtorek, że Węgry złamały prawo wspólnoty. TSUE wydał wyrok w kwestii głosowania Budapesztu przeciwko wspólnemu stanowisku Rady UE dotyczącym konopi indyjskich.
Międzynarodowy gang narkotykowy rozbity. Lider wpadł w Hiszpanii dzięki danym z FBI
Prokuratura Okręgowa w Tarnowie skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko czterem członkom zorganizowanej grupy przestępczej, która na masową skalę przemycała narkotyki z Hiszpanii do Polski. Szajka, kierowana przez poszukiwanego Europejskim Nakazem Aresztowania Michała J., miała wprowadzić na czarny rynek narkotyki o wartości ponad 13 milionów złotych. Kluczowym dowodem w sprawie okazały się materiały z rzekomo bezpiecznego komunikatora ANOM, które polskim śledczym przekazało amerykańskie FBI.
Dolnośląscy policjanci i największe uderzenie w przestępczość narkotykową w historii UE
Ponad 9,3 tony zabezpieczonych narkotyków, 1000 ton prekursorów chemicznych, dziesiątki zlikwidowanych laboratoriów i ponad 85 zatrzymanych osób w wielu krajach Europy – to bilans największej w historii Unii Europejskiej operacji wymierzonej w produkcję i dystrybucję narkotyków syntetycznych. Sprawę zapoczątkowali i od 2022 roku prowadzili funkcjonariusze Wydziału do Walki z Przestępczością Narkotykową KWP we Wrocławiu wraz z prokuratorem Dolnośląskiego Wydziału Zamiejscowego Prokuratury Krajowej we Wrocławiu.