"Z racji tego, że jonizatory skutecznie oczyszczają powietrze z roztoczy, kurzu i zarodników pleśni i grzybów, które to stanowią podstawowe alergeny, mogą okazać się świetną bronią w walce z powstawaniem uczuleń."
źródło: https://www.robojet.pl/aktualnosci/Joni ... korzystac/
jak rozmawiać trzeba z psem!
28 grudnia 2018Joey93 pisze: Pytanie odnosnie filtru do kawy, azeby zadnego bledu nie popelnic.
Chce uzyc filtru do szklanego sloika, w ktorego zakretce beda male dziurki.
Zakrecam mocno sloik, a co z wymiana powietrza? Przez te male dziurki sie go dostanie wystarczajaco? Nawet jak tam bedzie filtr, ktory to troche ograniczy zapewne? Do tego wszystkiego jeszcze dochodzi jakies pudelko i worek, zeby zablkowowac dostep swiatla i zanieczyszczen. Jak to rozegrac?
06 stycznia 2019stanczyk752 pisze: Witajcie,
Czy ultradźwiękowy nawilżacz powietrza z funkcją jonizacji powietrza w jakiś sposób źle wpłynie na uprawę grzybeczków? Zastanawia mnie tylko ta jonizacja powietrza...
Miłego bycia
06 stycznia 2019Kontrabanda pisze: białe kropki na kapeluszach co oznaczają Proszę o szybką odp
Są podobne do np. tych:
http://www.earthstongue.com/files/38842 ... n27_29.JPG
?
Nic paść nie powinno. To krótki okres czasu
Podejrzewam że muszę robić coś nie tak z moją uprawą patrząc na mierne efekty ;/
Zakupiłem 2 tygodnie temu growboxa, tydzień przeleżał w chłodnym ciemnym miejscu.
Potem zalałem go wodą na około 2 godziny, wsadziłem do wora zalanego wodą i spryskałem ścianki.
Dostarczam świeżego powierza około 3 razy dziennie.
[ external image ]
[ external image ]
Czy tak to powinno wyglądać, co mogę zmienić?
Proszę o porady
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.