Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
1.Czy lubisz jarac ?
1.Cały czas.
444
4%
2.raz w tygodniu.
160
2%
3.Jaram i miksuję
226
2%
4.Nie miksuję bo to Świętokradztwo.
59
1%
5.raz w miesiącu.
116
1%
6.Jaram jak ktoś postawi.
123
1%

Liczba głosów: 1128

Zablokowany
  • 8103 / 909 / 0
Niby takie zioło nieszkodliwe, lecznicze a potrafi nieźle namieszać w głowię.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 981 / 122 / 0
Ja po odstawieniu nie spie niestety. Jedyne co mnie ratuje to leki nasenne i alko :/

Zioło nieszkodliwe :D
  • 515 / 71 / 0
[mention]UJebany[/mention] Nie no aż tak mnie na bucha nie ciśnie %-D. Tylko tak się przypadkiem i siłą chwili zdarzyło, że mi wpadło w ręce. Przez to, że mam pod ręką od zaraz, z tego wynika te ciśnienie. Normalnie to po uno nie chce mi się odnawiać znajomości, duo.. no jakoś mi zwykle szkoda kasy na mj %-D.

Ps: Zjebane te nowe emotki, no może jeszcze te z dragami ok ale te buźki to masakra. Pierdole i tak będę używał "%-D". W ogóle założmy taki klub. KLUB "%-D" motto: zwróćcie stare emotki. Albo zębol was zgwałci ale nie ten nasz milusi tylko te wasze huj wie co o: :zombie:
  • 981 / 122 / 0
True, chujowe nowe emotki.
  • 567 / 50 / 0
Ciagle mysle jak by wykminic :liść:,chyba to ze tak rzadko pale(ostatnio 28grudnia lufa na 2 tylko),wynika tylko z tego,ze niema skad.Ostatnio jak bylo skad to 4 razy wziolem polowke i czesto z typem co mi to ogarnial,z jego worka palilem,ale szponcil to uznalem ze wole nie palic od niego,ewentualnie jak mnie serio by bardzo zachcialo sie,to wtedy moze.Ostatnio probowalem 2 sztuki ogarnac :liść:,ale lipa nic nie bylo sprobuje na przyszly weekend zdobyc i jazda :pacman:
@Kosmaa Mam identycznie jak ty,mimo ze w domu nie mam nawet 0,001 g ,to mnie cisnie zeby zajarac,a juz prawie tydz od ostatniego jarania minelo :ziew:
THC :liść:
  • 12529 / 2431 / 0
Jeśli przez dłuższy czas używa się czegoś, co pomaga w zasypianiu, to po odstawieniu należy się spodziewać, że kilka pierwszych nocy będzie trudnych.

Ja np odstawiłem od nowego roku kawę i nie mogę się dobudzić, zanim nie wyjdę na spacer (mam teraz więcej czasu).

Nieszkodliwa kawa? ; )

P.S. Wczoraj przekonałem się, że bonga akrylowego nie należy czyścić alkoholem. Popękało na kształt szronu na szybie. Nie przecieka i nadal jest używalne, ale to już nie to : (
  • 3 / / 0
Elo, złamałem rzepkę i biorę teraz lek przeciwzakrzepowy (strzykawa w brzuch) oraz lek przeciwzapalny&przeciwbólowy (Biofenac), którego głównym składnikiem jest aceklofenak. Jestem jaraczem trafki, a mam detoks już 2tyg. Czy to nie będzie niebezpieczne jeśli zajaram np. jutro biorąc te leki? :liść:
  • 1 / / 0
ja przy braniu leków przeciwzakrzepowych paliłem sporo i tez piłem i nic sie nie stało ale nie żebym cie namawiał to twój wybór
  • 3 / / 0
Bardziej mnie zastanawia ten Biofenac. Dużo ludzi mówi, że po przeciwzakrzepowych można normalnie pić i palić.
  • 38 / / 0
Elo

Czy to mozliwe ze skun mnie praktycznie nie klepie ? Nie moge sie dobrze najarac , wale 5 wiader i czuje sie jakbym byl praktycznie trzezwy, raczej nie problem towaru bo kolegow klepie normalnie . jesli to wazne to mam 19 lat pale 7 lat od 13 codziennie praktycznie
Zablokowany
Newsy
Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Ogromne ilości narkotyków przejęte na Śląsku. Za procederem mieli stać obywatele Ukrainy

Na ponad milion złotych oszacowana została czarnorynkowa wartość narkotyków przejętych przez mundurowych ze Śląska. W ich rękach znalazły się ponad 43 kilogramy pseudoefedryny. - Z zabezpieczonej ilości, można było uzyskać ponad 32 tysiące działek dilerskich metamfetaminy - wskazują policjanci. Za nielegalnym procederem stała 51-letnia obywatelka Ukrainy i jej 17-letni syn.

Z Brazylii do Europy z kawą i kokainą. Kulisy sprawy drobnicowca Blume

Drobnicowiec Blume, który w 2023 roku obsługiwał transatlantycką trasę handlową pod togijską banderą, dziś stał się symbolem jednego z największych przejęć narkotyków na wodach europejskich. Wydarzenia związane z jego zatrzymaniem obnażają skuteczność współpracy służb międzynarodowych oraz skalę wykorzystywania żeglugi morskiej przez zorganizowane grupy przestępcze.