ODPOWIEDZ
  • 24 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: w0lfi »
Może i masz racje, alea

u nas zawsze się mówi na nie Diarum. I już. A najczęąściej op prostu blacki.
ROTFL!
  • 261 / 16 / 0
srajrum. Cyna.

Muerto pali camele, a ja nie ma co do gara tp LD, bo są ok w miare. Temat ssie.

aaaaaajm in low lif juuuu
zaspiewajcie lepiej, a nie szit szit
http://www.youtube.com/watch?v=j7i1ztCoIuw
810 stawek dziennych za to!
  • 31 / / 0
Nieprzeczytany post autor: dew »
Wytlumacz mi ktos ten fenomen Cameli. Wszyscy je pala jak sa przy sianie.
[m]☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼
卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐[/m]
  • 261 / 16 / 0
nie nie, nie w tym rzecz. Nie muszę być przy sianie, ale jak ta zlotówka z hakiem robi róznicę, a czasem robi, to odpuszczam camele. westy są jeszcze ok, zwłaszcza w tyc nowych, zajebjaszczych pakach in black, wrrr.
  • 11 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: B00ki3 »
Fenomen Cameli polega na tym,ze poprostu maja swoj unikatowy smak, tak jak np Chesterfieldy, ktory rozni sie co nieco od ogolu fajek ;] Poza tym, najlepiej chyba to poczuc jak sie dobrze zaciagniesz i nosem wydmuchasz dym ;] Inna sprawa,ze te Polskie Camele nie umywaja sie do orginalnych... Moje ulubione cmiczki to Chesterfield'y lighty, ale niestety na codzien sa to raczej niestety Vicki Lighty:P...
  • 24 / 2 / 0
Pierdolicie, ja jestem w stanie odróżnić wyłącznie papierosy z filtrem od tych bez.
  • 200 / 1 / 0
Ostatnio zmieniony 05 lutego 2008 przez zaśmiechany kapelutek, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 261 / 16 / 0
fajowy żółtek, w sam raz do pieca.
  • 24 / 2 / 0
Dlaczego Ja nic nie dostałem, a muerto owszem ?
  • 200 / 1 / 0
Odpowiedź na stronie 12.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska

Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.

Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce

Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.

Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?

Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.