2 mirystycyna (odczulem tylko efekty uboczne)
3 Dimenhydrinatum (dlugo trwajace omamy, stany lekowe, sennosc i bole glowy)
kodeina-raz gdy wziąłem 450mg brzuch mnie bolał jakby mi go rozrywało od środka dosłownie nie polecam, zniechęciło mnie to kompletnie do tej substancji
feta-chyba nie muszę nic mówić
Syntetyczne kanna - dziwne rozkminy i przemyślenia.
Dopalaczowe Stimy ryjące głowę od nadmiaru dopaminy
- amfetamina niewiadomego pochodzenia.Odcięło mnie po węgorzu ze nie mogłem się podnieść z ziemi.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
2. alkohol. mój żołądek nie toleruje ilości innych niż progowe(2 piwa lub 2-3 kieliszki i koniec
3. nikotyna. nie palę już ponad dwa miesiące, na szczęście. A palilem przez 6 lat, ile to pieniędzy, zdrowia
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Szokujące zatrzymania! Ksiądz i lekarz zamieszani w narkobiznes
Ponad 150 tysięcy tabletek i ampułek, fentanyl, morfina, fikcyjne recepty i miliony złotych poza systemem bankowym. Śledczy rozbili zorganizowaną grupę przestępczą działającą w całej Polsce, która przez lata dystrybuowała nielegalne leki i narkotyki z wykorzystaniem darknetu, kurierów i „słupów”. Wśród zatrzymanych są m.in. lekarz oraz duchowny.
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia
Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.