Gdzie w NL w Amsterdamie kupić dobre LSD?
Byłem ostatnio przelotem na chwile, zaczepila mnie niedaleko Red light jaks Cyganka czy nie chce dragow ale nie miała kwasa, to samo było z Murzynem.
Później spotkałem jeszcze bezdomnego Polaka i mówił że ciężko do ogarnięcia.
Planuje po nowym roku jechać na weekend i chciałbym coś dorwać.
Tylko gdzie szukać i o jakie ilości pytać sztuki czy kilka od razu ? I w jakich cenach to tam chodzi ?
Brałem ze dwa razy i jak dla mnie najbardziej wizualny psychodelik jaki brałem w życiu, a to lubię najbardziej.
2C-P też by się przydało, nie mówiąc o 2C-E.
4-HO-MET?
5-MeO-DMT?
Ktoś, coś? Wie?
Jakieś linki do sklepów śmiało na priv możecie dawać jak chcecie.
Ciekawe czy legalne wgl :-p Chyba tak z teg co sie orientuje.
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Największa taka operacja w historii Chile. Przejęto 100 ton narkotyków
Władze Chile poinformowały w poniedziałek o przejęciu rekordowej ilości ponad 100 ton narkotyków, głównie kokainy i ketaminy. Ukryte były w transportach drewna, które miały popłynąć między innymi do USA i Europy - przekazały miejscowe media.
Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków
Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.