4-HMC, efedron, metkat. Charakterystyka i metody otrzymywania.
Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
Czy zwiekszyla Ci sie zauwazalnie tolerancja na metkatynon?
1. Tak, po dlugim waleniu
27
17%
2. Tak, bardzo szybko
86
54%
3. Nie, (wale juz dosyc dlugo)
11
7%
4. Nie, ale nie wzialem tego zbyt duzo
35
22%

Liczba głosów: 159

ODPOWIEDZ
  • 267 / 16 / 0
Wariat, Ty żyjesz! xD Tak ostatnio kminiłem co się podziało ze starą kocią elitą xD.
Mi starczyły 2 miesiące abstynencji by kotek znowu klepał,
Kiedy bierzesz inne b-k ciężko żeby tolerka spadała. :D
Kiedy celem jest brak celu.
Sex, drugs & rap - to mój przepis na życie.%-D
  • 50 / 6 / 0
WildMonkey pisze:
Waliłem kota chyba z 7 lat i niestety nawet po roku przerwy tolerancja na niego spadła niewiele,ale regularnie biorę alfę pvp więc moja opinia może byc wypaczona
Dzisiaj zrobiłem kota (PO, 2 paczki acatar), dwa tygodnie przerwy od fety i równy tydzień od kota, różnica pomiędzy tydzień temu, a dzisiaj spora. A teoretycznie przerwa wtedy pomiędzy kotami była dłuższa, więc powinno być słabiej, ale jednak jak podejrzewałem, dłuższa przerwa od fetki, wpłynęła na polepszenie. Kot trzyma dłużej o ok. 30% więcej (na oko tak) i główna euforia trwała dłużej o ok. 20 minut (czyli w sumie ponad 40 min) + 2 godziny dobrego zadowolenia, zjazd lżejszy. Tak więc wnioskuje po własnym doświadczeniu, że tolerka bezpośrednio na kota pewnie sporo ci zmalała, ale nakurwianie alfy wyjebało sporą tolerancję, na taką ogólną tolerkę w układzie katechloamin.
Uwaga! Użytkownik Kurwiran nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 30 / / 0
Ja nie bralem przez miesiac metakata (ale zadalo sie DXM) - i za pierwszym razem kopnelo bardzo mocno juz 6tabl. Za to dzis 4tego dnia- nawet 10tabl Apselanu nic nie zadzialaly, no prawie. Zrobilem potem przelewke - tez nic. Ide chyba spac w tej sytuacji... Takze chyba trza wiecej przerwy zrobic. No i nie walic codzinennie! :(
Medikinet 20-20-0
Wellbutrin 150
Sertalina 50mg
Pregabalina 300-0-300
Sulpiryd 200

Hydroxyzyna 0-0-50
  • 21 / / 0
Z mojego osobistego doświadczenia:
Kota brałem w życiu coś około może 15-20 razy. Pierwszy raz odlot, drugi raz mały odlot, kolejne zażycia to chwilowy odlot, niesamowita chcica na ruchanie ale w gaciach "ślimak", a potem nieprzyjemny zjazd. Przerwa od ostatniego kota około 2-miesięczna, zawsze mieszany z jednej paczki. Wczoraj po wypiciu takiego samego jak zawsze kotka powtórka z rozrywki, choć muszę przyznać, że trzymał mnie tak z 2-3 godzinki przyjemnie, dopaminowo, potem około 2 godzin nieprzyjemnego, ale znośnego zjazdu, mega ciśnienie na następną pakę. I to była moja najdłuższa przerwa z kotem, zauważyłem pewien spadek tolerancji, ale nic czym warto by było się zachwycać.

Odnoszę wrażenie, że to gówno warto zapodać sobie te kilka pierwszych razy, a potem zapomnieć, bo to już to nie samo, a zjazdy się robią coraz bardziej nieprzyjemne przy coraz słabszej euforii.
  • 488 / 13 / 2
U mnie tolerancja na kota wzrasta natychmiastowo już po pierwszym strzale (i po kolejnych) i leci wysoko w górę tak że kolejne strzały tracą na mocy. I tak samo jak tolerka leci w górę praktycznie od razu po zapodaniu tak samo szybko szybuje w dół, i po wyspaniu się jej poziom jest w tym samym miejscu w którym był zanim przywaliłem. Nawet w ciągach zawsze to samo. Nie zauważyłem wpływu innych bk na wzrost tolerancji. Ale nigdy nie zażywałem p.o , zawsze iv, więc może w tym leży rozwiązanie tej zagadki.
ODPOWIEDZ
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...