Czy srodek 3 CMC oraz 4 CMC jest legalny?
Jeżeli nie to czemu można go spokojnie kupic online równe ilości..
Jak zrobić im przelew sklepowi pomojajac przelew gdzie psy mogą po danych dojść do mnie.
Pozdrawiam
b) Nie można spokojnie kupić :retarded:
c) Przelew bankowy albo bitcoiny i w razie przypału nic nie wiem.
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
zerkje1337 pisze:Witam,
Czy srodek 3 CMC oraz 4 CMC jest legalny?
Jeżeli nie to czemu można go spokojnie kupic online równe ilości..
Jak zrobić im przelew sklepowi pomojajac przelew gdzie psy mogą po danych dojść do mnie.
Pozdrawiam
Skąd Policja może może wiedzieć co jest w paczce ?
Panowie dla mnie to dziwne paczka leci z zagranicy wiec psiarskie skad mogą przejąc paczkę?
PS: Jak inaczej zamowic towar bezprzypałowo.
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Badanie naukowe, które porządkuje temat kiełkowania konopi
Wolne Konopie: "Od lat powtarzamy jedno, że wiedza jest lepsza niż strach, a odpowiedzialność lepsza niż czarny rynek. Nasze hasła „Zmień dilera na farmera” i „Nie kupuj jej, tylko siej” nigdy nie były zwykłą prowokacją. Chodziło nam o zmianę myślenia i w wielu przypadkach ta zmiana naprawdę się dokonała. Uważamy, że jeśli ktoś interesuje się konopiami, powinien robić to świadomie, rozumiejąc podstawową biologię rośliny, procesy jej wzrostu i mechanizmy funkcjonowania, zamiast opierać się na mitach czy czarnorynkowych schematach."
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln
Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.
Liczba recept na medyczną marihuanę znów rośnie. Rzecznik Praw Pacjenta reaguje
Ponownie wzrosła liczba recept wystawianych na opioidy i marihuanę medyczną. Wcześniejszy spadek był efektem zmiany prawa mającego uniemożliwić wystawianie recept na wspomniane substancje w drodze teleporady. O sprawie pisze Rynek Zdrowia.