okioko pisze:Czosnek, cebula i miód w potężnych ilościach.
a powierzchnia okazuje się dnem głębi."
Stanisław Ignacy Witkiewicz
Na zatkany nos polecam swoją drogą tabakę, jak ktoś unika nikotyny, to może być czysto mentolowa z cukru winogronowego bez tytoniu, Ozona Weiss chyba taka jest. Najmocniej mentolowy jest medyk, tzn. Medicated No.99. Nie ma opcji, że nos się po tym zatka. ;-) A z nikotynowych, to najbardziej czyszczącą jest dla mnie Lowen-Prise, mentol i anyż.
Imbir pomaga mi w przeziębieniach, ale to przeziębieniach, a nie skrętach. A w całym okresie jesienno-zimowym suplementuję witaminki (powinnam ciągle, wiem) i jednak powoli przekonuję się, że ciepło ubrania > wygląd ubrania. Szukam kompromisu. ;-)
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
30 listopada 2018Pan Cietrzew 69 pisze: Ja właśnie jestem chory, będę testował neosine forte jest to lek przeciwwirusowy. Dodatkowo kupie gripex. Tak btw wiedzieliście że gripex ma 325mg parasyfu a apap 500 ?
"Rutyna to rzecz zgubna "
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków
Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.
Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu
Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.
30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami
Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.