okioko pisze:Czosnek, cebula i miód w potężnych ilościach.
a powierzchnia okazuje się dnem głębi."
Stanisław Ignacy Witkiewicz
Na zatkany nos polecam swoją drogą tabakę, jak ktoś unika nikotyny, to może być czysto mentolowa z cukru winogronowego bez tytoniu, Ozona Weiss chyba taka jest. Najmocniej mentolowy jest medyk, tzn. Medicated No.99. Nie ma opcji, że nos się po tym zatka. ;-) A z nikotynowych, to najbardziej czyszczącą jest dla mnie Lowen-Prise, mentol i anyż.
Imbir pomaga mi w przeziębieniach, ale to przeziębieniach, a nie skrętach. A w całym okresie jesienno-zimowym suplementuję witaminki (powinnam ciągle, wiem) i jednak powoli przekonuję się, że ciepło ubrania > wygląd ubrania. Szukam kompromisu. ;-)
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
30 listopada 2018Pan Cietrzew 69 pisze: Ja właśnie jestem chory, będę testował neosine forte jest to lek przeciwwirusowy. Dodatkowo kupie gripex. Tak btw wiedzieliście że gripex ma 325mg parasyfu a apap 500 ?
"Rutyna to rzecz zgubna "
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani
Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.
Kokaina w gumie do żucia
Celnicy na lotnisku Gardermoen postanowili sprawdzić dokładniej paczkę z Peru pełną słodyczy. Jak się okazało - mieli wyczucie. W środku zamiast gum do żucia znaleźli 300 gram kokainy, czytamy w dzienniku Dagbladet.
Wrocławianin hodował w domu grzybki halucynogenne. Policji tłumaczył, że to tylko pieczarki
Awantura domowa w jednym z mieszkań przy ulicy Popowickiej we Wrocławiu zakończyła się odkryciem nielegalnej hodowli i magazynu narkotyków. Policję wezwano z powodu kłótni między parą, jednak szybko okazało się, że 29-latek ukrywa w domu m.in. grzybki psychoaktywne. Policji mówił, że jest to "projekt" i że są to "pieczarki.