SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM
Pozdrawiam
10g tytoniu w tabakierce od Poschla się mieści...
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
Pieski wyczuwają poszczególne elementy zapachu w częściach na milion i nie chodzi tu tylko o czułość węchu ale o umiejętność rozróżniania tych części na milion w grupie wielu zapachów, można to porównać do ludzkiego widzenia kolorów, gdy pies będzie miał do czynienia z narkotykiem, do którego dodano różne inne zapachy, rozróżni je w taki sam sposób jak my rozróżniamy kolor niebieski od czerwonego...
https://www.youtube.com/watch?v=p7fXa2Occ_U
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
Istnieje jeden materiał którego można byłoby użyć do tego celu, że po pakowaniu próżniowym nie będzie przepuszczał zapachu - grafen.
11 kwietnia 2007yam'teoretyk pisze:Pytam z ciekawości.. wiesz dlaczego? O samolot mi chodzi, bo nie mogę się domyślić.Versus pisze: Przez granice też bez przypału(ale nie samolotem).
Podejrzewam, że nie jesteś pierwszą osobą, która wpadła na taki pomysł. Zapewne pies zareaguje w określony sposób (np zesika się przy tym i będzie piszczał ze strachu). To powinno wzbudzić podejrzenia pana obsługującego psa.
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Kolejny akt oskarżenia w sprawie przemytu 2 ton marihuany ukrytej w konstrukcji mostu
Jest kolejny akt oskarżenia w sprawie zorganizowanej grupy przestępczej, która w imitacji stalowej konstrukcji mostu przemyciła z Hiszpanii do Polski 2 tony marihuany. Śledztwo w tej sprawie prowadzi Prokuratura Regionalna w Gdańsku. Tym razem przed sądem stanie Radosław Rz., ps. „Zeszyt”. Odpowie za przemyt ponad 900 kilogramów środków odurzających.
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina
Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków
W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata