Organiczne substancje psychoaktywne oddziałujące na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 425 / 33 / 0
Jamedris pisze:
Moje oczka wypatrzyły coś takiego; po numerze pozwolenia dotarłam do karty charakterystyki jedynie, a interesuje mnie zawartość takich słoiczków - ile tam jest naszej ambrozji? Słoiki wyglądają dosłownie jak te od DHC.

[ external image ]
To są czyste składniki leków recepturowych. Z tego robi się opłatki z kodeiny i różne preparaty morfinowe np. w płynie.
Zasadniczo to składniki takie są w każdej aptece która robi tego typu leki a dostęp do tego mają tylko farmaceuci. Miewałem czasem takie rzeczy i to jest najlepsze co może być do grzania. Czysty chlorowodorek morfiny i fosforan kodeinu, obydwa rozpuszczalne w wodzie.
Jak udało się Pani to zdobyć jeśli można w kilku ogólnych słowach. Bez detali oczywiście.
  • 1424 / 89 / 2
buprę można dostać w jakim preparacie, na zwykłą receptę?
action movie:gun:
  • 1916 / 335 / 2
28 listopada 2018andrzej pisze:
Co warto by teraz sprobowac jednorazowo i w jakiej dawce? DHC czy oxy? Planowalbym to za okolo miesiac.

Chociaz Oxy bedzie mi latwiej ogarnac pojedyncze tabletki bo DHC to raczej cala paczke od razu
Tylko i wyłącznie DHC, jak poznasz najpierw oksy nie zadowolisz się w 100 % DHC. Skoro się wpierdalasz, idz po drabince krok po kroku. Na oksy przyjdzie czas, wtedy nie będziesz chciał nic innego (tak strzelam).

[mention]Stuk[/mention] A bupra na zwykłą bibułę to chyba bunondol w małej dawce, w większej na rpw, doczytaj sobie w duckduckgo.

A co do preparatów z apteki, tylko mi się smutno zrobiło że takie cuda są tak blisko, a jednocześnie tak daleko. :-(
Uwaga! Użytkownik 52eu126Iz60j nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 8103 / 907 / 0
Benzodiazepiny połączone z tramadolem jeszcze mnie trzymają a o 21:00 mecz. Wypiłem kawę, ale dalej mnie ciągnie w kierunku łóżka ( pozycji leżącej ) i słuchawek z ulubiona muzyka.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 1424 / 89 / 2
Można Tramca dać do Burpy?Ja zraz zmieszam chyba z makiem Tramca.I do tego można burpe doustnie walić?
action movie:gun:
  • 2116 / 630 / 0
28 listopada 2018Mam wąsy pisze:
Jamedris pisze:
Moje oczka wypatrzyły coś takiego; po numerze pozwolenia dotarłam do karty charakterystyki jedynie, a interesuje mnie zawartość takich słoiczków - ile tam jest naszej ambrozji? Słoiki wyglądają dosłownie jak te od DHC.

[ external image ]
To są czyste składniki leków recepturowych. Z tego robi się opłatki z kodeiny i różne preparaty morfinowe np. w płynie.
Zasadniczo to składniki takie są w każdej aptece która robi tego typu leki a dostęp do tego mają tylko farmaceuci. Miewałem czasem takie rzeczy i to jest najlepsze co może być do grzania. Czysty chlorowodorek morfiny i fosforan kodeinu, obydwa rozpuszczalne w wodzie.
Jak udało się Pani to zdobyć jeśli można w kilku ogólnych słowach. Bez detali oczywiście.
Dziękuję za odpowiedź, jednakże to tylko wycinek ze zdjęcia z googli na temat tych strasznych środków odurzających (Sudafed, Apselan, Thio, Acodin) które stały obok i wycięłam je, by nie psuły widoku. ;-) Gdyby były moje, numerków by nie było na tym zdjęciu i innych detali...

Mam w sumie kilka pomysłów jak coś takiego mogłoby mi wpaść w ręce, oczywiście wszystko na zasadzie snów i fikcji literackiej... Ewidencję da się przeskoczyć, żyjemy w kraju, gdzie tysiące litrów wina (czy tam wódki?) znikają bez śladu u jednego z czołowych producentów i ten przez rok o niczym nie wie.

Ale aktualnie to chyba mnie i [mention]GG Allin[/mention]a by na taczkach wywieźli, ja mam słabość do pojemników ze zużytymi lekami. %-D A plany robione bardziej na zasadzie śmieszków, no, ale kiedyś też bym się nie spodziewała, że przyśni mi się tak solidna ilość ampułek czerwonych; wtedy wrażenie robiło już 10, a było... więcej. ;-)
widzę szalonych, którzy chodzili po morzu
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
  • 95 / 6 / 0
Czy opioidy, a dokładniej oksykodon mają jakiś negatywny wpływ na sprawność fizyczną i siłę? Na przykład czy zmniejszają progress podczas ćwiczeń siłowych lub wydłużają regenerację mięśni?
  • 1931 / 317 / 0
[mention]Soviet[/mention] - tak, m.in. zmniejsza Ci się produkcja testosteronu
Uwaga! Użytkownik GG Allin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 95 / 6 / 0
Tyczy się to głównie brania w ciągach czy nawet raz na tydzień/dwa występuje ten skutek uboczny? No i po jakim czasie mniej-więcej testosteron wraca do normalności?
  • 1916 / 335 / 2
Sporo zależy od mocy opio i indywidualnych predyspozycji, sama kodeina aż tak nie wpłynęła odczuwalnie u mnie na poziom testa - za to po ciągu na mocniejszych opio, zainteresowanie kobietami spada prawie do zera. Bardzo paskudny skutek uboczny. Ale organizm zawsze i tak dojdzie do homeostazy, także jak odstawisz opio, będziesz uprawiał sport, wszystko wróci do normy.

Biorąc rzadko zjawisko pewnie nie będzie aż tak odczuwalne, jak w ciągu, ale możesz coś odczuć negatywnego w tej kwestii.
Uwaga! Użytkownik 52eu126Iz60j nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Nastolatki z województwa łódzkiego najrzadziej w Polsce sięgają po używki

Nastolatki z województwa łódzkiego rzadziej, niż ich rówieśnicy w innych częściach Polski, sięgają po alkohol i narkotyki. Wynika to z najnowszych badań przeprowadzonych na zlecenie Regionalnego Centrum Polityki Społecznej w Łodzi. Wyniki zaprezentowano w Międzynarodowym Dniu Zapobiegania Narkomanii.

Kieleccy policjanci zlikwidowali fabrykę klefedronu w powiecie sandomierskim

W minioną środę kieleccy policjanci zajmujący się zwalczaniem przestępczości narkotykowej współpracując z Biurem Kryminalnym Komendy Głównej Policji oraz kontrterrorystami z Kielc i Radomia przeprowadzili realizację, która doprowadziła do likwidacji dużej, fabryki produkującej klefedron. W sprawie zatrzymano 32 – latka, który najbliższe trzy miesiące spędzi w areszcie.