Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
[ external image ]
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
No i chyba nie trzeba mówić, że są to surowce farmaceutyczne czyli nie wysepicie tego od lekarza %-D.
28 listopada 2018stuk pisze: Poprzednie pytanie proszę.Poleci mi ktoś jakoś łatwo dostępne i słabe opio coś jak tramal, Hydrokodon, kodeina?
Ja nie polecam żadnego opio, nikomu, nigdy.
A kto tu mówi o sępieniu od lekarza? Hmm.
GG, robimy podkop pod aptekę, tylko jeszcze namierzę metadane ze zdjęcia i przybliżę lokalizację niczym w serialu, np. czwarta półka za ladą od wejścia po prawej stronie. <csi hyperreal> %-D Ja biorę łopatę, Ty taczkę, ja zorganizuję też kominiary i najwyżej wywieziemy na nich te kurwy-farmaceutki, jak się okaże, że same ojebały 50g morfiny na imprezie urodzinowej jednej z nich.
Ćpuny do wora, a wór do jeziora, tak to szło? Ale pierwsza część brzmi dwuznacznie.
Jednak 100g... Sto... Och. Ochhhhhhhh. Mam zawał.
Co do pytania wyżej;
kodeina spełnia wszystkie warunki, no i to "naturalna" kolejność wpierdalania się.
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
Chociaz Oxy bedzie mi latwiej ogarnac pojedyncze tabletki bo DHC to raczej cala paczke od razu
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy
Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
Cannabis trafia do supermarketów w Niemczech. Netto sprzedaje nasiona marihuany jak zwykłe warzywa
Jeszcze niedawno coś takiego byłoby nie do pomyślenia. W niemieckim supermarkecie obok nasion pomidorów czy bazylii pojawiły się… nasiona cannabis. Popularna sieć Netto rozpoczęła testową sprzedaż produktu, który budzi ogromne zainteresowanie klientów i wywołuje dyskusję o nowych realiach po legalizacji. Wszystko odbywa się jednak zgodnie z obowiązującym prawem, które pozwala dorosłym na domową uprawę konopi. Dla wielu osób to znak, że marihuana w Niemczech powoli staje się zwykłym elementem rynku, a nie tematem tabu.