Więcej informacji: Mak lekarski w Narkopedii [H]yperreala
Hunter S. Thompson Lęk i odraza w Las Vegas
Uwaga!
Kto ma hasło niech zaloguje się (nie w trybie prywatnym!) na wszystkich urządzeniach, na których chce pozostać zalogowany. Najprawdopodobniej wkrótce będzie zmiana hasła, ale osoby które są już zalogowane nie będą musiały logować się jeszcze raz.
W kwestii sklepów, to ja kilka razy pastowałem w Kupnie, które sklepy są wyczyszczone. Możemy zrobić takie coś testowo, ale to ma sens tylko w przypadku dużych miast. Na początek zrobię Warszawę, Kraków, Trójmiasto i GOP. Jak się sprawdzi, to mógłbym zrobić dodawanie miast.
BTW, Auchan obniżył ceny małych paczek - są po 7 zł.
chyba duzo roboty z tymi sklepami i nie wiem czy ma to jakikolwiek sens bo sytuacja sie czesto zmienia
Aby uzyskać możliwość pisania prywatnych wiadomości na forum musisz mieć przynajmniej trzy posty na liczniku.
Aby dowiedzieć się do kogo napisać i jakie informacje dołączyć do swojej prośby musisz uważnie przejrzeć ten wątek, post po poście. Najłatwiej Ci będzie znaleźć to czego szukasz jeśli zaczniesz od ostatniej strony ;-)
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu
Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.
Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi
Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.
Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony
Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.