Więcej informacji: Mak lekarski w Narkopedii [H]yperreala
Hunter S. Thompson Lęk i odraza w Las Vegas
Uwaga!
Kto ma hasło niech zaloguje się (nie w trybie prywatnym!) na wszystkich urządzeniach, na których chce pozostać zalogowany. Najprawdopodobniej wkrótce będzie zmiana hasła, ale osoby które są już zalogowane nie będą musiały logować się jeszcze raz.
W kwestii sklepów, to ja kilka razy pastowałem w Kupnie, które sklepy są wyczyszczone. Możemy zrobić takie coś testowo, ale to ma sens tylko w przypadku dużych miast. Na początek zrobię Warszawę, Kraków, Trójmiasto i GOP. Jak się sprawdzi, to mógłbym zrobić dodawanie miast.
BTW, Auchan obniżył ceny małych paczek - są po 7 zł.
chyba duzo roboty z tymi sklepami i nie wiem czy ma to jakikolwiek sens bo sytuacja sie czesto zmienia
Aby uzyskać możliwość pisania prywatnych wiadomości na forum musisz mieć przynajmniej trzy posty na liczniku.
Aby dowiedzieć się do kogo napisać i jakie informacje dołączyć do swojej prośby musisz uważnie przejrzeć ten wątek, post po poście. Najłatwiej Ci będzie znaleźć to czego szukasz jeśli zaczniesz od ostatniej strony ;-)
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Liczba recept na medyczną marihuanę znów rośnie. Rzecznik Praw Pacjenta reaguje
Ponownie wzrosła liczba recept wystawianych na opioidy i marihuanę medyczną. Wcześniejszy spadek był efektem zmiany prawa mającego uniemożliwić wystawianie recept na wspomniane substancje w drodze teleporady. O sprawie pisze Rynek Zdrowia.
CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych
36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.
Leki z Poznania jechały do Ukrainy. Tam produkowano z nich narkotyki
26 stycznia 2026 roku do Sądu Okręgowego w Poznaniu trafił akt oskarżenia przeciwko siedmiu osobom podejrzanym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej działającej na terenie Polski i Ukrainy. Sprawę opisała Prokuratura Okręgowa w Poznaniu.