Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
Mam 2 teorie - Jakieś wyrobienie odpowiednich receptorów? Tak jest z opiatami i możecie się smiać z osiedlowych teorii ale tak miałem z zilonym na początku parę razy NIC i brałem olbrzymie tluste buchy z innymi więc wiem co paliłem.
15 listopada 2018mlk pisze: Witam, ja mam chyba podobny problem z grzybami. 22g świeżych, zebranych prosto z growkita Psilocybe cubensis Golden Teacher nic a nic nie dotknęło. Zero niczego[emoji38] nawet bodyloadu. ..koleżanka również miała podobnie przy 20 gramach....czy to możliwe, że takie grzyby z growkita mogą być zupełnie nieaktywne? Któż miał podobnie? Dodam że tolerancja raczej nie wchodzi w grę. ..pzdr
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
24 listopada 2018KiwiKID pisze: Jak na dwie osoby naraz nie dzialaja grzyby to znaczy ze grzyby hujowe, znam dziesiątki ludzi co zarzucaja grzyby z mojego osiedla i jeszcze nie slyszalem zeby na kogos nie dzialaly, sprobuj zjesc i popic szklanka soku z czarnej porzeczki.
cr pisze:Szybko rozbije ten drazniacy MNIE argument, gdyż ja brałem z tEGO SAMEGO rzutu bo to moje...i zadziłały dopiero za 4-5 razem co zaznaczam w MNIEJSZEJ ilosci niz poczatkowa24 listopada 2018KiwiKID pisze: Jak na dwie osoby naraz nie dzialaja grzyby to znaczy ze grzyby hujowe, znam dziesiątki ludzi co zarzucaja grzyby z mojego osiedla i jeszcze nie slyszalem zeby na kogos nie dzialaly, sprobuj zjesc i popic szklanka soku z czarnej porzeczki.
Psylocybe cubensis, czyli te wszystkie Golden Teacher, mackenaie, mexicany i eqwadory chyba trochę słabsze są od łysiczek polskich chociażby. ...czyli 5g, które traktuje się jako pewną górną granicę (heroic dose) nie są adekwatne w przypadku PC. Podobnie mówi kalkulator dozowań na shrommery. PC z reguły więcej się dawkuje?
Na razie czekam na nowe pieczarki ale mam nadzieje, że to coś w stylu wyrobienia wrażliwości i następne zadziałają
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
"Zielone kliniki" w Polsce do likwidacji. Chcą zmian przepisów ws. marihuany
Do Ministerstwa Zdrowia skierowano pismo z prośbą o niezbędne działania dotyczące zasad ordynacji produktów leczniczych z konopi innych niż włókniste. - Projektowane przepisy stanowią odpowiedź na obserwowany w praktyce proceder komercjalizacji procederu ordynacji produktów konopnych poprzez masowe powstawanie tzw. zielonych klinik - wskazał petytor.
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace
Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.
Złagodzony wyrok za przemyt narkotyków. „To od pana zależy, czy skorzysta z tej szansy”
Półtora roku więzienia za przemyt trzech kilogramów narkotyków z Holandii do Polski. W kwietniu tego roku w mieszkaniu Tomasza M. z Lęborka znaleziono duże ilości różnego rodzaju środków odurzających. Sąd Okręgowy w Słupsku zdecydował się na złagodzenie kary dla 37-latka.