Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 837 / 78 / 0
Ja nie odczuwam różnicy między xanaxem, a alproxem. Jeśli miałbym wybierać i cenowo wychodziłoby lepiej to wziąłbym alprox. Alpragenu nie testowałem.
BTW jadł ktoś te czerwone diabły lub zielone hulki %-D ? Te ostatnie ponoć są podsypywane fentem + pewnie mają dużą dawkę :nuts: . Może to dlatego umarł Lil Peep.
Wszystkie dostępne na darknecie, ale wiem, że czerwone latają po ulicy w UK, a zielone w USA.
Wysyłka z USA trochę zniechęca, ale chętnie przetestowałbym takiego hulka :gun: .
Who Jah bless, let no man curse
?Are you dreaming?
I Never Asked For This
Wszystkie moje posty to fikcja literacka.
  • 1916 / 335 / 2
Jak ktoś tak marudzi na generyki typu alprox czy alpragen, niech kupi sobie afobam/frontin, i działa elegancko (jakiekolwiek "wypełnienia" tam są nie mają żadnego wpływu na wchłanianie), i słoiczek fajny lekomański (szklany!), i tabsy się ładnie dzielą, no nie ma żadnego powodu żeby narzekać a kosztuje grosze.
Uwaga! Użytkownik 52eu126Iz60j nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 270 / 26 / 0
Up.
Ja mam afobam normalnie w blistrze, takie bardzo małe tabsy. Ciężko podzielić.
Uwaga! Użytkownik ludecki12 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1916 / 335 / 2
Bo jest i taki, i pod nazwą frontin, wtedy może być w słoiczku i ma tabsy z podziałką, nawet 0,5 mg ma podziałkę i łamie się w palcach i to praktycznie idealnie na pół.
Uwaga! Użytkownik 52eu126Iz60j nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 301 / 43 / 0
Ostatnio zdecydowałem się prawie na alpragen, który kosztował ok. 13zł, zapytałem więc ile kosztuje afobam - 23zł, to jest kilka zł różnicy w stosunku do xanaxu więc stwierdziłem że raz jedyny wezmę oryginał od Pfizera, bo dawno go nie używałem, i zobaczę jak zadziała.

Wydaje mi się, że działanie jest podobne do innych zamienników, może minimalne różnice ze względu na wypełniacze itd. istnieją, ale są one mało znaczące...
  • 2429 / 579 / 155
Ja nie zauważyłam żadnej różnicy w działaniu zamienników alpry. Brałam Xanax, Afobam i Alpragen, raz też Neurol. Efekt taki sam, w sumie jedyna zauważalna różnica to cena.
Uwaga! Użytkownik taurinnn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4894 / 853 / 0
Bawi mnie że średnio co 3-5 stron na nowo zaczyna się temat generyków , i znowu każdy ma swoje rację ;]
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2429 / 579 / 155
^
[mention]ludecki12[/mention] Ja mam Afobam i w blistrze, i w słoiczku. Oba produkują, ale w aptekach wydadzą mi raz w blistrach, raz w słoiczkach.
Uwaga! Użytkownik taurinnn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 12435 / 2419 / 0
Ludzie, dajcie już spokój z tym tematem : ) Żadna ze stron nie przekona drugiej do swoich racji. Ja np odczuwałem różnicę i nie było to placebo. Ktoś inny nie czuł kompletnie żadnej różnicy. Obie strony mają rację i proponuję nie wracać do dyskusji przynajmniej przez najbliższe 10 stron ; )
  • 1394 / 88 / 2
Jak alpra ma się do zolpidemu ilościowo 1 mg alpry to ile zolpi?Ostatnio 20 mg alpry mnie zrobiło, odczuwam tylko od 10 mg alpry.Ile walnąć mg zolpi, żeby nie dostać amnezji i nie narobić krzywych akcji.Dodam, że brałem hydroksyzynę, ale już minęło dużo czasu od wzięcia 30 h.Na szybko ktoś odpowie?
action movie:gun:
Zablokowany
Newsy
Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.

10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.

Czy psychodeliki mogą uczynić Cię bardziej moralnym człowiekiem? [Nowe badania 2025]

Czy możliwe jest, że po zażyciu psychodelików stajesz się bardziej empatyczny, troszczysz się o innych ludzi, zwierzęta czy nawet środowisko naturalne? Najnowsze badania opublikowane w Journal of Psychoactive Drugs sugerują, że tak – osoby, które doświadczyły głębokich przeżyć psychodelicznych, wykazują wyższy poziom moralnej ekspansywności, czyli gotowości do rozszerzenia współczucia i troski na coraz szersze kręgi istnienia. Co ciekawe, wzrost ten jest szczególnie silny u osób, które podczas „tripu” przeżyły rozpad ego lub intensywne doświadczenia mistyczne.