- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
16 października 2018DrYale pisze: Pregabalina + GBL= przeżyje? xd
Biorę tez sulpiryd w małych dawkach.
Myślałem, że mi się wydaje, ale może jednak coś w tym jest.
Chyba będę pionierem, atestuję ten mix na sobie.
Dobra wixa.
450mg pregabaliny i 75mg efedryny, kawa - pewność siebie, pobudzenie, koncentracja 100% i totalny luuz.
Polecam.
Potem zacznę jarać i wypiję ze 3 piwa.
Zjadłem jeszcze 15mg i już czuje te ciary na plecach i głowie. Jakby kurwa mnie masowała.
sniffing + smoking + pregabbę
Pozdrawiam pregabbę.
[mention]blokowiska666[/mention], [mention]NegatywneWibracje[/mention]
konkluzja: https://soundcloud.com/zamulan/pregabalin-radiospot
tu też się zdarzyło o pregabie vs. PST: https://soundcloud.com/zamulan/harcel-poppies-shiet
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln
Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.
92% czy 1,9%? Jak nagłówki zmieniają odbiór badań o marihuanie
W ostatnich tygodniach w medium Medonet pojawił się alarmujący nagłówek mówiący o „92% wyższym ryzyku poważnych zaburzeń psychicznych u młodych osób używających marihuany”. Taka liczba silnie działa na wyobraźnię i niemal automatycznie wywołuje emocjonalną reakcję czytelnika. Zanim jednak potraktujemy ją jako dowód nadciągającej katastrofy zdrowotnej, warto przyjrzeć się samemu badaniu, jego metodologii oraz temu, co w języku statystyki ta liczba faktycznie oznacza.
Endometrioza, opioidy i droga do macierzyństwa
Kamila mówi wprost, że gdyby nie terapia konopna, prawdopodobnie zdecydowałaby się na histerektomię (usunięcie macicy) jako ostateczne rozwiązanie. W jej ocenie poprawa jakości życia pozwoliła jej podjąć inne decyzje terapeutyczne i odzyskać nadzieję. Dziś uważa, że bez tej zmiany nie byłoby ciąży i nie byłoby Gabrysia.