Kurkumę oczywiście mam, jak się wkręcę to i inne suple kupię. Kiedyś brałam Thermo-Speed, ale jego formuła z roku na rok przez obwarowania UE jest słabsza...
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
16 marca 2016eso pisze:chyba sam sobie odpowiedziales w tym poscie. ;-)420alldaylong pisze:czy ta kurkuma, którą brałem jest spoko jakości czy szukać czegoś lepszego?
mialem podobna kukrume w 1kg opakowaniu z jakiegos eko sklepu niemieckiego i byla jak najbardziej ok.
probowal ktos juz vaporyzowac/palic kurke? zachecam do experymentow, dziala duzo mocniej tym sposobem. musze stestowac dodanie kurkumy do lolka z maryhuanina ktoregos razu.
coś więcej o tej waporyzacji ktoś? Jaką kurkumę i w jakiej temp? Jakie efekty? Czy to bezpieczne?
https://forums.phoenixrising.me/index.p ... ric.29510/
https://www.livestrong.com/article/1812 ... nhalation/
Działa używam już ponad 1.5 tygodnia 2 razy dziennie z rana na pusty żołądek oraz po obiedzie. Wyeleminowałem wszystkie problemy żołądkowe i schudłem ponad 4 kg tak po prostu.Dla mnie suplement diety idealny.Metabolizm strasznie mi poprawiło.
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
„Narkowaluta” w Warszawie. Za podwózkę zapłacili bezdomnemu... marihuaną
To historia, w której dramat życiowy przeplata się z dość absurdalnym paragrafem. Policjanci z warszawskiego Żoliborza, kontrolując zaparkowaną Kię, nie spodziewali się, że trafią na „mobilne mieszkanie” z bardzo nietypowym systemem rozliczeń za usługi transportowe.
CBŚP zlikwidowało nielegalne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono ponad pół tony klofedronu
Skuteczne działania funkcjonariuszy Centralnego Biura Śledczego Policji doprowadziły do ujawnienia nielegalnej fabryki syntetycznych narkotyków na Dolnym Śląsku. Zatrzymano jedną osobę i zabezpieczono znaczne ilości wyjątkowo niebezpiecznej substancji.
Sprawa biznesu „Króla dopalaczy”. Na ławie oskarżonych 13 osób
Biznes „Króla dopalaczy” znów na łódzkiej wokandzie. Tym razem chodzi o sprzedaż w internecie.