Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 200 / 1 / 0
Bill pisze:
zrobić samemu imho i dać x4 piołunu i jeszcze jednego zioła zapomniałem jakiego).
Anyż.
kiri-jolith pisze:
absynt nie zawiera piolunu, tylko thujon
Zawiera ekstrakt alkoholowy piołunu (olejki eteryczne zawierają tujon).
  • 612 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Bill »
zaśmiechany kapelutek pisze:
Bill pisze:
zrobić samemu imho i dać x4 piołunu i jeszcze jednego zioła zapomniałem jakiego).
Anyż.
Nie. Coś tam gwiazdkowe, czy gwiazdowe, czy gwiazdowate. Nie pamiętam i nie chce mi się szukać.
Uwaga! Użytkownik Bill nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 200 / 1 / 0
  • 612 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Bill »
Zwracam honor.
Uwaga! Użytkownik Bill nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 71 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: djdx »
jak dla mnie wyborowa ma w sobie cos z ekskluzywnej wódki

głównie dlateo ze jes naprawde dobra i bardzo niedoceniania, wobec czego siegaja po nią jedynie prawdziwi koneserzy

a teraz wale sobie walkera, kupilem 0.5 za 51.60 i jestem bardzo zadowolony
Uwaga! Użytkownik djdx nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 749 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: korkorio »
jak dla mnie wyborowa ma w sobie cos z ekskluzywnej wódki
Już nie.
I'm broken.
  • 67 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: gues1234 »
Wyborową widziałem w KAŻDYM włoskim i belgijskim barze, w którym byłem, także skończ. Obcokrajowcy bardzo ją sobie cenią, porównują do rosyjskich. W sklepach też tylko Wyborowa. Z polskich wódek oczywiście:)
Uwaga! Użytkownik gues1234 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 749 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: korkorio »
Nie mówię, że zła. Po prostu była lepsza.
I'm broken.
  • 849 / 43 / 0
Nieprzeczytany post autor: lucyper2 »
Ekskluzywne? Goldwasser, Starka, Siwucha.
Uwaga! Użytkownik lucyper2 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 88 / / 0
Nieprzeczytany post autor: d&b »
jak ekskluzywnie to wole jakis rum, koniak albo łyche :D wódki ewentualnie smakowe chociaż czysta lepsza... ale sie kombinuje z tymi drinkami :)
Żyje z dnia na dzień, o wierzycielach nie pamiętam
Popalam amsterdam, a ty weź się nie wkręcaj

WYŻSZA SZKOŁA ROBIENIA HAŁASU
ODPOWIEDZ
Newsy
Jednorazowa dawka leku psychodelicznego zmniejsza objawy zespołu lęku uogólnionego

W prestiżowym czasopiśmie JAMA opublikowano wyniki badania klinicznego fazy 2b, które rzucają nowe światło na leczenie zespołu lęku uogólnionego (GAD – generalized anxiety disorder).

Niemcy. Rośnie konsumpcja marihuany wśród dorosłych

Konsumpcja marihuany w Niemczech wśród młodych dorosłych znacznie wzrosła, za to nastolatkowie rzadziej po nią sięgają.

Polska narkotykowym liderem Europy. Kwitną nielegalne laboratoria

Bijemy europejskie rekordy w produkcji narkotyków syntetycznych. W 2024 r. laboratoria opuściło kilkadziesiąt ton substancji. W 2025 ten problem jeszcze się pogłębił.