Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 1599 / 47 / 0
Ja rok temu miałem podobne ciśnienie i podobny rytm serca i lekarz internista wysłał mnie do szpitala i mnie nie przyjęli bo wyniki mam dobre i lekarz kardiolog zrobił mi echo serca i stwierdził, że mam serce jak 20 latek a mam teraz 32 lata.

Przeniesiono z wątku bupropion [NDRI]. misspill
  • 4914 / 856 / 0
U mnie podobnie , dostałem beta- bloker i biorę na zbicie. Dostałeś jakieś leki na to ? Też Ci po tym pojebanym bupropionie tak się stało?

Przeniesiono z wątku bupropion [NDRI]. misspill
Ostatnio zmieniony 22 października 2018 przez misspill, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1599 / 47 / 0
Ja dostałem leki na obniżenie tętna, ale już ich nie biorę. Nie wiem, czy to było przez bupropion, bo bupropion brałem na początku roku 2015 nie później, a te objawy dostałem w 2017 roku.

Poprawiono błąd w nazwie substancji. taurinnn
Ostatnio zmieniony 22 października 2018 przez taurinnn, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Poprawa błędu w nazwie substancji.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Mężczyźni z Teksasu skazani na więzienie. Podszyli się pod DEA, żeby ukraść narkotyki

Kary po kilka lat więzienia otrzymali mężczyźni z Teksasu, którzy podszywali się pod agentów DEA, próbując ukraść marihuanę z domu w południowym Oregonie. Celem było kilkaset funtów narkotyku. Kradzież została udaremniona przez interweniujących na miejscu policjantów.

Jechał pijany na terapię i wpadł prosto na patrol

Poranki bywają trudne, szczególnie gdy w organizmie wciąż krąży wczorajszy alkohol. W Bartoszycach w piątek 22 sierpnia policjantki ruchu drogowego zatrzymały rowerzystę.

Okultystyczne rytuały czy "zabawa" pod wpływem medycznej marihuany? Co wydarzyło się na Górze Cment

"Wszystko wskazuje na to, że ktoś uczynił sobie z cmentarza miejsce zabawy. Jak niebezpiecznej? Nie wiadomo. Być może pod wpływem leczniczej marihuany, której sprzedaż prowadzona jest tylko na receptę. Opakowanie po takim leku, leżało wśród świec, lampek, kartek z dziwnymi, niemożliwymi do odczytania tekstami, ale też monetami, drewnianymi figurkami i chustami."