12 października 2018angello420 pisze: Siema chciałem wyrazić swoją opinię na temat kody
(...)
mega słabe opio, spodziewałem się czegoś więcej, teraz tylko syrop wypiję jak mam brak benzosów hah. pozdro
12 października 2018Metropolis pisze: Czy raz lub dwa razy na miesiąc 300 mg może doprowadzić do uzależnienia fizycznego?
12 października 2018GG Allin pisze: Nic z tych rzeczy, zarówno na forum jak i w realu skręt odnosi się do objawów abstynencyjnych jakichkolwiek opioidów, niezależnie czy mocniejszych czy też nie.
Po za tym, na logikę. Uwierz mi, że typek co lata 2 lata na kodeinie będzie miał bardziej bolesnego skręta aniżeli co gostek w ciagu na heroinie przez 3 miesiące.
mam nadzieje ze jeszcze pare dni pomeczy i oslabnie.. pozdro
Dodam, że ostatnio codziennie łykałem po jednej tabletce wieczorem na lepszy sen, tolerancja na to rośnie? Przynajmniej diphehydramina już nie usypia mnie tak jak na początku
Fun fact: z Nurofenu Plus da się zrobić ekstrakcję tak samo jak z antka, i jest to mniej szkodliwy produkt. Nikt tego nie robi, bo się totalnie nie opłaca (ok. 154 mg kody za co najmniej 10zł), ale w dalszym ciągu to jest „używalny rekreacyjnie” lek z kodeiną. Gdyby komuś przypadkiem się trafiło, albo siedział w jakimś dzikim kraju gdzie antidolu nie ma, to da się to ćpać.
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy
Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.
Narkofabryka w dawnej stadninie
Funkcjonariusze CBŚP i SG zlikwidowali w województwie śląskim nielegalne laboratorium narkotyków syntetycznych. Podczas realizacji zatrzymano na gorącym uczynku dwóch mężczyzn, a także zabezpieczono ponad 44 kilogramy gotowego narkotyku Alfa-PVP o czarnorynkowej wartości szacowanej na 3,5 mln zł oraz tysiące litrów substancji wykorzystywanych do jego produkcji.
Cyfrowe klony ludzkiego umysłu. Naukowcy testują psychodeliki na wirtualnych mózgach
Wyobraź sobie, że lekarze mogą przetestować wysoce eksperymentalną terapię na Twoim mózgu, w ogóle nie podając Ci leku.