Do mnie leci 30g suchych (tak zamówiłem zamiast zbierać %-D ) i na 1 raz w tym roku leci 15g z imbirem i chyba na wszelki wypadek dorzucę hepatil. Tylko nie wiem kiedy to nastąpi, bo póki leci benzo ciąg to nie ma sensu i w sumie to bałbym się to łączyć.
?Are you dreaming?
I Never Asked For This
Wszystkie moje posty to fikcja literacka.
Muscymol ma być ponoć agonistą GABA, a benzo zwiększają przewodnictwo gaba-ergiczne
W ogóle mało jest chyba wątków, dywagacji i opisów miksów muchomora z innymi substancjami
?Are you dreaming?
I Never Asked For This
Wszystkie moje posty to fikcja literacka.
Miejsca gdzie kiedyś było ich pełno, są te teraz jałowe, conajwyżej symboliczny jeden, dwa mało urodziwe Amanitki świadczą o starych, dobrych czasach. W tym roku, mimo poszukiwań od początku sierpnia , pierwsze Muchomorres uswiadczylem w połowie września, a nie mogę powiedzieć, że doświadczyłem chociaż raz satysfakcjonujacych zbiorów. Chociaż z różnych źródeł wiem, że Amanitas płodnie zamieszkują nasz padało a więc może zachowaniem swym niegodziwem nie godny jestem tegoż Spotkania?
Warto pomagać.
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Coraz więcej zatruć dopalaczami wśród nieletnich. Rzeczniczka Praw Dziecka apeluje do MEN
Rzeczniczka Praw Dziecka Monika Horna-Cieślak ponownie zaapelowała do Ministerstwa Edukacji Narodowej o wzmocnienie edukacji o dopalaczach i substancjach psychoaktywnych w szkołach. Powodem są rosnące statystyki dotyczące zatruć dopalaczami wśród dzieci i młodzieży w Polsce. Według danych systemu SMIOD w 2024 roku odnotowano 557 interwencji medycznych związanych z podejrzeniem zatrucia nowymi substancjami psychoaktywnymi.
Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy
Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.