Do mnie leci 30g suchych (tak zamówiłem zamiast zbierać %-D ) i na 1 raz w tym roku leci 15g z imbirem i chyba na wszelki wypadek dorzucę hepatil. Tylko nie wiem kiedy to nastąpi, bo póki leci benzo ciąg to nie ma sensu i w sumie to bałbym się to łączyć.
?Are you dreaming?
I Never Asked For This
Wszystkie moje posty to fikcja literacka.
Muscymol ma być ponoć agonistą GABA, a benzo zwiększają przewodnictwo gaba-ergiczne
W ogóle mało jest chyba wątków, dywagacji i opisów miksów muchomora z innymi substancjami
?Are you dreaming?
I Never Asked For This
Wszystkie moje posty to fikcja literacka.
Miejsca gdzie kiedyś było ich pełno, są te teraz jałowe, conajwyżej symboliczny jeden, dwa mało urodziwe Amanitki świadczą o starych, dobrych czasach. W tym roku, mimo poszukiwań od początku sierpnia , pierwsze Muchomorres uswiadczylem w połowie września, a nie mogę powiedzieć, że doświadczyłem chociaż raz satysfakcjonujacych zbiorów. Chociaż z różnych źródeł wiem, że Amanitas płodnie zamieszkują nasz padało a więc może zachowaniem swym niegodziwem nie godny jestem tegoż Spotkania?
Warto pomagać.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków
Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.
DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne
Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.
Niemal 3 tony kokainy pod ziemią. Policja przejęła rekordową kontrabandę
Australijska policja skonfiskowała 2,7 tony kokainy, ukrytej w plastikowych pojemnikach zakopanych pod ziemią na obrzeżach Sydney. Wskazano, że to rekordowa ilość narkotyków przejęta w tym kraju.