Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
Kiedyś miałem problem. Od czasu kiedy codziennie piję 2 kefiry oraz maślankę raz w tygodniu moje kłopoty się skończyły. Musisz pić więcej wody i dokładniej gryźć jedzenie.
Czym że jest zmiana diety przy możliwości codziennej relaksacji.
Także zadbajcie o właściwe wypróżnianie się wszelkimi możliwymi sposobami. W ostateczności robimy lewatywę głęboką z specjalnego preparatu który jest do zakupienia w aptece bez recepty.
Permanentne zatwardzenie na ciągu to poważny problem. Opioćpaki częściej trafiają na SORy z powodu powikłań po skamieniałym kale niż z powodu pirogenu w żyle.
Które/y z opioidów lub opiatów działa najdłużej ? I nie pytam tu o okres półtrwania, tylko o rzeczywisty czas haju, ugrzania, nodów i sedacji ?
Bo co z tego że bupra ma t 1/2 36h jak grzeje prze max 5 h.
Inne opioidy które brałem to oxy i kodeina i dłużej niż na 3h nie upierdalają mnie.
Podejrzewam że metadon, ale chciałbym żeby wypowiedział się ktoś kto brał metadon w celach rekreacyjnych, a nie na detoksie. Czy są może jeszcze jakieś inne opio długo działające na psychikę jak i ciało ? Oczywiście pytam o takie w miare dostępne, a nie jakieś pod kryptonimami cef-345423q2, które są dostępne tylko w labach w strefie 51 :-D
06 października 2018DexPL pisze: twarda cześć może zatkać na stałe światło woreczka
Opioćpaki częściej trafiają na SORy z powodu powikłań po skamieniałym kale niż z powodu pirogenu w żyle.
Nie znam się, dla niektórych pewnie to oczywiste.
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty
Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą
Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".
Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany
Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.