Od czasu kiedy zacząłem brać Tramal w większych ilościach (miesiąc temu) mam bardzo dziwne sny np: rodzice chcą mnie oddać do sierocińca ponieważ nie są w stanie się mną opiekować lub przyjeżdżam samochodem do domu w stanie po spożyciu alkoholu. Wraz ze mną są moi przyjaciele, idę do mojego mieszkania, patrze drzwi otwarte, a w środku robotnicy montujący ukryte kamery i podsłuchy.
Martwię się tym, bo sny są coraz dziwniejsze. Nigdy przedtem nie miałem takich snów. Tramal biorę tylko rano, także do wieczora wszystko "wyparuje". Mam się przejść do psychiatry, psychologa?
Jak Ci to przeszkadza to przestań brać tramal , chyba , że musisz - jesteś chory - boli etc.
Moja znajoma leczyła się na nerwice i depresje. Przyjmowała rózne specyfiki. Przez pierwsze dwa miesiące praktycznie dzień w dzień śniły się jej takie jakby horrory w realnym zyciu.
Z tego co opowiadała to nie jeden raz budziła się z krzykiem lub z płaczem.
U niej dochodzi wręcz do takiego uczucia, że spała, sniło się jej coś okrutnego, zdawała sobie sprawe z tego że to jest sen i w tym śnie próbowała się na siłe obudzić :D
Więc być może najlepsze dopiero przed tobą :P Chociaż pewnie z biegiem czasu przejdzie.
i dzieciakom piszącym "XD" w co drugim zdaniu... :kotz:
https://pl.wikipedia.org/wiki/Pora%C5%BCenie_przysenne
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Rekiny na „bombie”. Przechodzą pozytywnie testy na narkotyki i kofeinę
Rekiny pod wpływem kokainy? To brzmi jak przepis na absurdalny horror. Niestety, to nasza ziemska rzeczywistość. U drapieżnych ryb żyjących w rajskich wodach Bahamów wykryto obecność narkotyków, leków i kofeiny. To nie oznacza jednak, że rekiny zmieniły styl życia na „imprezowy” – to my zmuszamy je do udziału w niebezpiecznym eksperymencie chemicznym.
Badanie ścieków 2025: Marihuana dominuje w europejskich miastach, kokaina i ketamina w górę
Badanie ścieków to dynamicznie rozwijająca się dziedzina nauki. Pozwala ona naukowcom bardzo dokładnie oszacować, jakie narkotyki i w jakich ilościach spożywają mieszkańcy. Najnowsze badanie z 2025 roku miało ogromną skalę. Badacze sprawdzili ścieki w około 115 miastach na terenie Europy.
„Król dopalaczy” poszukiwany listem gończym. NIEOFICJALNIE: Dawid B. przebywa na Zanzibarze
Dawid B., łódzki „król dopalaczy” jest poszukiwany listem gończym. Mimo prawomocnego wyroku z 2023 roku nie spędził ani jednego dnia w więzieniu. Jak udało się nieoficjalnie ustalić reporterce Radia Łódź, mężczyzna obecnie przebywa na Zanzibarze w Tanzanii.