ODPOWIEDZ
  • 0 / / 0
witam. jestem tutaj zupełnie nowy i potrzebuję pilnie porady. jutro z rana mam badania okresowe- m.in na krew i mocz, a wczoraj w nocy trochę się spiłem i zarzuciłem krążka i pojadłem trochę mety- dzisiaj bardzo słabe samopoczucie, bo obawiam się tych badań.. czy mogę jakoś wybrnąć z sytuacji? może jakaś witamina pomogłaby? dzięki z góry za każdą odpowiedź
  • 377 / 42 / 0
Badania okresowe nie badaja czy piles/cpales ect chyba ze tego wymaga twoja praca.
Duzo plynow wypij dzis co by przeplukac organizm i bedzie git.
Zjedz cos lekkiego.
  • 0 / / 0
nie wiem czy wymagają, jestem górnikiem- nie zdradze, w której kopalnii i zdarzają się u nas w pracy takie badania. korzystając z okazji jak mogą działać takie narkotesty w pracy? jeżeli coś zjem na weekend albo przypale to w poniedziałek może mi to wykryć na testach??
  • 657 / 93 / 0
jeżeli to stricte testy na narkotyki, to oczywiście.
Uwaga! Użytkownik KickInTheEye nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 377 / 42 / 0
Zielsko z miczu jest wykrywane do 6 miesiecy od palenia a z krwi jak dobrze pamietam chyba do 3 miechow takze tentego... Dowiedz sie czy robia testy na dragi bo inaczej moze byc lipa.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Badania dowiodły, że marihuana opóźnia rozwój nastolatków

Badanie przeprowadzone na ponad 11 tys. nastolatków wykazało, że zażywanie marihuany wiąże się z wolniejszym rozwojem poznawczym (zapamiętywaniem, koncentracją i szybkością myślenia), a także z gorszą pamięcią w kluczowych latach rozwoju mózgu.

Marihuana po reklasyfikacji: wciąż daleka droga do federalnej legalizacji w USA

Administracja Donald Trump ogłosiła wykreślenie marihuany z najbardziej restrykcyjnej kategorii federalnych substancji kontrolowanych. To ważna decyzja dla branży i inwestorów. Nie oznacza jednak, że Stany Zjednoczone zalegalizowały marihuanę rekreacyjną na poziomie federalnym. Do tego droga pozostaje długa i politycznie trudna. Po reklasyfikacji, zgodnie z zasadą „kupuj plotki, sprzedawaj fakty”, akcje firm z branży najpierw silnie wzrosły, a potem mocno spadły.

Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami

22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.