...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
Ile wytrzymasz na trzezwo?
Kilka godzin aż zejdzie towar.
12
3%
Do jutra max.
31
9%
Kilka dni.
58
16%
Tydzień.
35
10%
Dwa tygodnie.
27
8%
Trzy tygodnie.
7
2%
Miesiąc.
25
7%
Półtora miesiąca.
9
3%
Więcej, ale i tak jestem narkomanem.
98
28%
Więcej - nie jestem narkomanem.
51
14%

Liczba głosów: 353

ODPOWIEDZ
  • 2199 / 366 / 0
07 lutego 2018klawiatura pisze:
Spokojnie miesiąc wytrzymuję. Ba! Przez ten czas nawet towar czeka u mnie w domu i nie kusi. Ale jak już puszczą lejce, to kaboom.
The same here.
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
  • 987 / 98 / 0
10 lat na bani ( klonazepam )
4 dni maks wytrzymałem bez ( zejście z 5mg do zera - paczka nie doleciała - nie życze nikomu )
  • 16 / 8 / 0
Opcja: więcej, ale i tak jestem narkomanem.

Jestem od sześciu-siedmiu lat w cugu benzodiazpinowym. Już po dniu niebrania zaczynam stopniowo zmieniać się w warzywo, motyw jak z De Niro w Przebudzeniach. Różnimy się tylko tym, że on udawał i dostał za to dwa Oscary.

mj jaram pół życia, od 14 lat, od sześciu-siedmiu lat codziennie, w dobre dni nie trzeźwieje, paląc nawet gdy przebudzę się w nocy by pójść dalej spać. Najdłuższa przerwa w tej dekadzie to dwa tygodnie jak leżałem w szpitalu ze złamaną nogą i nie miałem możliwości przypalenia bo byłem przykuty do łóżka w miejscu gdzie nie było sposobności, chociaż kolega przyniósł co nie co do szafki szpitalnej ale przetrwało do powrotu do domu. W mojej opinii, doświadczonego palacza, mj uzależnia psychicznie i wbrew temu co mówi nam literatura przedmiotu - w pewnym stopniu fizycznie, ale to rozmowa na osobny wątek.

No i pudruje nosek, tak raz na tydzień ostatnio. Choćby teraz, co tłumaczy to czemu się tak rozpisałem. Na każdym zejściu po białku obiecuje sobie detoks, ale na pytanie z tematu odpowiedź ciągle brzmi: ani, kurwa, dnia.
  • 24 / 3 / 0
Bez niczego? Max z 1 tydzień. Muszę się ogarnąć.
Uwaga! Użytkownik sztosick jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 50 / / 0
Mój rekord to 2 miesiące. Jedyne co to marlboraski czerwone. Zero substancji psychoaktywnych.
Po terapii nic nie cpam poza okazjonalną trawą która mi pomaga na stany lękowe / chęć udania się do apteki.
Uwaga! Użytkownik slomoboy jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 395 / 36 / 0
6 tygodni.
  • 5801 / 1192 / 43
Jakbym miał dobre s&s, w sensie komfortu życia, to nic bym nie brał.
"Szczęśliwi ludzie nie biorą narkotyków".
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 8103 / 909 / 0
Wytrzymam około jeden dzień.Na więcej nie mogę sobie pozwolić.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 415 / 54 / 0
U mnie 2 tygodnie. Nie jestem uzależniony, ale jak głowa boli to trampek musi być. Obecnie kupiłem sobie dodatkowo retarda.
  • 776 / 179 / 0
Potrzebę przyjebania czegokolwiek mam codziennie, ale potrafie wytrzymać nawet i 2 miesiące bez niczego. Najbardziej wkurwia mnie we mnie to że najchętniej wszystko bym ze sobą łączył, naprzykład wypije alko to zdarza mi się iść po DXM do apteki zeby sie upierdolić na maksa. To też mnie wkurwia, zawsze jak pije lub ćpam to tak jakby miało nie być jutra, w sensie takim że chleje doslownie do pierdolonego gwozdzia, a jak cpam to tak ze czasem nawet organizm nie potrafi tego wytrzymac juz i dostaje równomiernie sraki z rzyganiem. kurwa
"Ta, może dlatego mówią mi: "weź no lecz się"
Ja, jeszcze pokażę im swoją lepszą wersję
Niech no wezmę coś - szczęście ląduje w przełyku
Dragi to lekarstwa, tylko w innym języku"
:płacz:
ODPOWIEDZ
Newsy
Zagadka stabilności piwnej piany rozwiązana. To postęp w wielu dziedzinach nauki

Piękna stabilna piana to jeden z elementów piwa, którego poszukują miłośnicy tego napoju. Niestety, często spotyka ich zawód. Tworząca się podczas nalewania pianka błyskawicznie znika, zanim zdążymy wziąć pierwszy łyk. Są jednak rodzaje piwa, szczególnie piwa belgijskie, na których pianka jest wyjątkowo stabilna. Naukowcy z Politechniki Federalnej w Zurychu, pracujący pod kierunkiem profesora Jana Vermanta, odkryli właśnie sekret długotrwałego utrzymywania się piany na piwie. Poznanie tej tajemnicy zajęło 7 długich lat badań.

Drożdże piwowarskie reagują na odpowiednie dźwięki i zwiększają produkcję

Wiadomo że rośliny i zwierzęta wydają dźwięki, reagują na nie i za ich pomocą się komunikują. Komunikacja taka zachodzi też pomiędzy zwierzętami a roślinami i odwrotnie. Czy jednak organizmy należące do innych królestw domeny eukariontów w jakiś sposób reagują na dźwięki? Okazuje się, że tak. Reakcję taką zauważono u drożdży piwowarskich. Co więcej można to wykorzystać w produkcji złocistego napoju.

Konopie skuteczne w leczeniu migreny – pierwsze badanie kliniczne z placebo!

Według danych z badań klinicznych przedstawionych na dorocznym spotkaniu American Headache Society, inhalacja kwiatów konopi zawierających THC i CBD zapewnia skuteczniejszą ulgę w migrenie w porównaniu z placebo.