18 września 2018DrWips pisze: Aj bylem w 4 pl sklepach i zero. Ani thio ani antka ani soldapeine nawet hah. Jutro pojde najwyzej z rozpiska lekow z koda i popytam jeszcze raz. Jeszcze pare shopow mi zostalo. Mam jeszcze 2 pytania. Po 1 skoro w pl sklepach sa polskie leki to moze szukac tez po zagranicznych sklepach? (Rosyjski jest np) Po 2 ktos cos wie o PST? Cos slyszalem ze w tureckich najlepiej ale wie ktos cos wiecej?
?Are you dreaming?
I Never Asked For This
Wszystkie moje posty to fikcja literacka.
Nie radze przeprowadzać np: marihuany przez granice - szczególnie jak lecimy samolotem.
Autem możesz próbować, ale tez nie polecam.
P.S. Zrób własna holandie u siebie w pokoju czyt. indoor albo zasadź gdzieś na zewnątrz.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
19 września 2018nanawacin pisze: jak jest z kontrolami, gdy wraca się z zakupami z holandii? zdarzają się w ogóle pod tym kątem, czy tylko randomowe typowo drogowe?
Podejrzewam, że w takich busach zawsze jest ktoś kto ma w majtkach jakieś dragi.
Samochody osobowe kontrolują jednak częściej.
A na lotnisku jakbyś wylatywał z NL do PL, to zatrzyma Cie policja na lotnisku i odbierze nielegalne w PL środki.
18 września 2018DrWips pisze: Aj bylem w 4 pl sklepach i zero. Ani thio ani antka ani soldapeine nawet hah. Jutro pojde najwyzej z rozpiska lekow z koda i popytam jeszcze raz. Jeszcze pare shopow mi zostalo. Mam jeszcze 2 pytania. Po 1 skoro w pl sklepach sa polskie leki to moze szukac tez po zagranicznych sklepach? (Rosyjski jest np) Po 2 ktos cos wie o PST? Cos slyszalem ze w tureckich najlepiej ale wie ktos cos wiecej?
Siedzi ktoś w Tilburgu? Gdzie tu się warto pokręcić, żeby się wkręcić? Jakieś fajne miejsca polecacie? %-D
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków
Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.
Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm
Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.
Największa taka operacja w historii Chile. Przejęto 100 ton narkotyków
Władze Chile poinformowały w poniedziałek o przejęciu rekordowej ilości ponad 100 ton narkotyków, głównie kokainy i ketaminy. Ukryte były w transportach drewna, które miały popłynąć między innymi do USA i Europy - przekazały miejscowe media.