18 września 2018DrWips pisze: Aj bylem w 4 pl sklepach i zero. Ani thio ani antka ani soldapeine nawet hah. Jutro pojde najwyzej z rozpiska lekow z koda i popytam jeszcze raz. Jeszcze pare shopow mi zostalo. Mam jeszcze 2 pytania. Po 1 skoro w pl sklepach sa polskie leki to moze szukac tez po zagranicznych sklepach? (Rosyjski jest np) Po 2 ktos cos wie o PST? Cos slyszalem ze w tureckich najlepiej ale wie ktos cos wiecej?
?Are you dreaming?
I Never Asked For This
Wszystkie moje posty to fikcja literacka.
Nie radze przeprowadzać np: marihuany przez granice - szczególnie jak lecimy samolotem.
Autem możesz próbować, ale tez nie polecam.
P.S. Zrób własna holandie u siebie w pokoju czyt. indoor albo zasadź gdzieś na zewnątrz.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
19 września 2018nanawacin pisze: jak jest z kontrolami, gdy wraca się z zakupami z holandii? zdarzają się w ogóle pod tym kątem, czy tylko randomowe typowo drogowe?
Podejrzewam, że w takich busach zawsze jest ktoś kto ma w majtkach jakieś dragi.
Samochody osobowe kontrolują jednak częściej.
A na lotnisku jakbyś wylatywał z NL do PL, to zatrzyma Cie policja na lotnisku i odbierze nielegalne w PL środki.
18 września 2018DrWips pisze: Aj bylem w 4 pl sklepach i zero. Ani thio ani antka ani soldapeine nawet hah. Jutro pojde najwyzej z rozpiska lekow z koda i popytam jeszcze raz. Jeszcze pare shopow mi zostalo. Mam jeszcze 2 pytania. Po 1 skoro w pl sklepach sa polskie leki to moze szukac tez po zagranicznych sklepach? (Rosyjski jest np) Po 2 ktos cos wie o PST? Cos slyszalem ze w tureckich najlepiej ale wie ktos cos wiecej?
Siedzi ktoś w Tilburgu? Gdzie tu się warto pokręcić, żeby się wkręcić? Jakieś fajne miejsca polecacie? %-D
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Liczba recept na medyczną marihuanę znów rośnie. Rzecznik Praw Pacjenta reaguje
Ponownie wzrosła liczba recept wystawianych na opioidy i marihuanę medyczną. Wcześniejszy spadek był efektem zmiany prawa mającego uniemożliwić wystawianie recept na wspomniane substancje w drodze teleporady. O sprawie pisze Rynek Zdrowia.
CBŚP rozbiło narkotykowy biznes w darknecie. Zabezpieczono tysiące waporyzatorów, ciastek i batonów
Funkcjonariusze CBŚP rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, która przez kilka lat produkowała i sprzedawała narkotyki za pośrednictwem sieci darknet. W ofercie grupy znajdowały się m.in. waporyzatory, ciastka i batony nasączone substancjami psychoaktywnymi THC i HHC. W sprawie zatrzymano 10 osób, z których osiem decyzją sądu zostało tymczasowo aresztowanych.
Badanie naukowe, które porządkuje temat kiełkowania konopi
Wolne Konopie: "Od lat powtarzamy jedno, że wiedza jest lepsza niż strach, a odpowiedzialność lepsza niż czarny rynek. Nasze hasła „Zmień dilera na farmera” i „Nie kupuj jej, tylko siej” nigdy nie były zwykłą prowokacją. Chodziło nam o zmianę myślenia i w wielu przypadkach ta zmiana naprawdę się dokonała. Uważamy, że jeśli ktoś interesuje się konopiami, powinien robić to świadomie, rozumiejąc podstawową biologię rośliny, procesy jej wzrostu i mechanizmy funkcjonowania, zamiast opierać się na mitach czy czarnorynkowych schematach."