https://imgur.com/P9OrmOt
Wszedłem do apteki wykupić jak zawsze po psychiatrze silne psychotropy dla siebie patrze, a na wystawie jest wystawiony ww. lek. Kiedyś go miałem po wyrwaniu żęba "8" , ale wersje forte (500+30). I wiem że jest na receptę. To mówię do aptekarki poproszę jedno opakowanie, a ta daje opakowanie mi nie mówiąc nic ! W cenie 13 zł ! Za 20 tabletek (400 mg kodeiny). To ja poproszę jeszcze jedno mówię, a ta daje. Czujecie! Nie dość że nie powinna sprzedawać 2 paczek, to w tej dawce (20) powinno być już na receptę.
Oszołomiony polazłem do innej apteki i proszę o 1 opakowanie a kobieta mi daje ! Polazłem jeszcze do innej i tam znowu kupiłem 2 opakowania. Pytała się tylko po co, to jej powiedziałem że dla ukochanej na bóle comiesięczne :) Dwa gramy kodeiny za ok. 60 zł nabyłem !
Myśląc że los mi sprzyja poszedłem znowu do innej apteki i proszę wersje forte, a babka mi mówi że to na receptę ale może mi dać zwykły. Wyleciałem z apteki z 6 paką talvosilenu (500+20) !
I się teraz zastanawiam. Czy mają jakiś błąd w systemie czy co ?
Tabletki spoko, przerabia się je identycznie jak antidol.
Sprawdźcie, bo jeszcze teraz nie dowierzam co jest grane.
10 września 2018clipper pisze: Otóż dzisiaj odkryłem bardzo ciekawe zjawisko związane z lekiem talvosilen (500+20)
https://imgur.com/P9OrmOt
Wszedłem do apteki wykupić jak zawsze po psychiatrze silne psychotropy dla siebie patrze, a na wystawie jest wystawiony ww. lek. Kiedyś go miałem po wyrwaniu żęba "8" , ale wersje forte (500+30). I wiem że jest na receptę. To mówię do aptekarki poproszę jedno opakowanie, a ta daje opakowanie mi nie mówiąc nic ! W cenie 13 zł ! Za 20 tabletek (400 mg kodeiny). To ja poproszę jeszcze jedno mówię, a ta daje. Czujecie! Nie dość że nie powinna sprzedawać 2 paczek, to w tej dawce (20) powinno być już na receptę.
Oszołomiony polazłem do innej apteki i proszę o 1 opakowanie a kobieta mi daje ! Polazłem jeszcze do innej i tam znowu kupiłem 2 opakowania. Pytała się tylko po co, to jej powiedziałem że dla ukochanej na bóle comiesięczne :) Dwa gramy kodeiny za ok. 60 zł nabyłem !
Myśląc że los mi sprzyja poszedłem znowu do innej apteki i proszę wersje forte, a babka mi mówi że to na receptę ale może mi dać zwykły. Wyleciałem z apteki z 6 paką talvosilenu (500+20) !
I się teraz zastanawiam. Czy mają jakiś błąd w systemie czy co ?
Tabletki spoko, przerabia się je identycznie jak antidol.
Sprawdźcie, bo jeszcze teraz nie dowierzam co jest grane.
Nie sprzedała.
10 września 2018clipper pisze: Byłem jeszcze w markecie i wchodzę do apteki sieciówki (te pomarańczowe) i tam pocałowałem ladę :(
Nie sprzedała.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
ja to tesknie za 20stkami thio ktore mialem po 10,50 w dwoch aptekach
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę
Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania
Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.
Nastolatki po konopiach wolniej rozwijają pamięć. Wyniki z kohorty ABCD
Amerykańscy badacze śledzili ponad jedenaście tysięcy dzieci od dziewiątego roku życia aż do siedemnastego. Ci, którzy w międzyczasie zaczęli używać konopi, wolniej rozwijali pamięć, uwagę i szybkość przetwarzania. Różnice narastały z czasem, ale badanie nie dowodzi związku przyczynowego.