Dziś próba tak wychowalanego fenylopiracetamu i wielkie rozczarowanie. 50 rano nic, po 3h kolejne 70 nic. Co więcej, pojawił się brainfog, którego wcześniej zlikwidowalam, ciężka głowa i "nieogar".
Jestem wyspana, systematycznie uzupełniam duże dawki witamin i minerałów.
Podsumowując pierwszy dzień na minus. Dam mu jeszcze szansę i zobaczę czy coś ruszy przy wyższych dawkach.
26 lipca 2018Axiia pisze: Dziś start z fenylo. Wcześniej próbowałam sunifiram, który delikatnie stymulowal (ale był to pierwszy nootrop i nie byłam rozhulana), plus pamiętałam po nim wszystkie sny - fantastyczne uczucie. Później noopept 3x10 z sulbutiamina 3x150 - odczuwalne działanie nootropowe, rzeskosc, brak zmęczenia wieczorem i pewność siebie oraz społeczność na plus dzięki sulbutiaminie.
Dziś próba tak wychowalanego fenylopiracetamu i wielkie rozczarowanie. 50 rano nic, po 3h kolejne 70 nic. Co więcej, pojawił się brainfog, którego wcześniej zlikwidowalam, ciężka głowa i "nieogar".
Jestem wyspana, systematycznie uzupełniam duże dawki witamin i minerałów.
Podsumowując pierwszy dzień na minus. Dam mu jeszcze szansę i zobaczę czy coś ruszy przy wyższych dawkach.
No i jak podajesz?
Podjezykowo?
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Dzięki
100mg wyystarczy.
Od 100mg powinno dzialac i hulac- skoro nie hula gdzies jest blad. Daj znac:
- z czym przyjmujesz
- ile tluszczy masz w diecie
- czy spozywasz :
* slodkie napoje
* jaka dieta? (fast food? 3-4 posilki? dieta kubelkowa?)
Etc
-
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska
Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.
Donald Trump podpisał ustawę rekryminalizującą produkty z konopi zawierające THC
Historyczny zwrot w amerykańskiej polityce konopnej. Prezydent Donald Trump podpisał ustawę budżetową, która zawiera kontrowersyjne zapisy. W praktyce oznaczają one rekryminalizację konopi w USA. Nowe prawo uderza w tysiące produktów z THC, w tym popularne Delta-8. To radykalne cofnięcie liberalizacji, którą Trump sam wprowadził, podpisując słynną ustawę Farm Bill w 2018 roku. Decyzja zapadła po tygodniach paraliżu rządu. Izba Reprezentantów przyjęła pakiet w środę, głosami 222 do 209.
Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont
Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.