Dziś próba tak wychowalanego fenylopiracetamu i wielkie rozczarowanie. 50 rano nic, po 3h kolejne 70 nic. Co więcej, pojawił się brainfog, którego wcześniej zlikwidowalam, ciężka głowa i "nieogar".
Jestem wyspana, systematycznie uzupełniam duże dawki witamin i minerałów.
Podsumowując pierwszy dzień na minus. Dam mu jeszcze szansę i zobaczę czy coś ruszy przy wyższych dawkach.
26 lipca 2018Axiia pisze: Dziś start z fenylo. Wcześniej próbowałam sunifiram, który delikatnie stymulowal (ale był to pierwszy nootrop i nie byłam rozhulana), plus pamiętałam po nim wszystkie sny - fantastyczne uczucie. Później noopept 3x10 z sulbutiamina 3x150 - odczuwalne działanie nootropowe, rzeskosc, brak zmęczenia wieczorem i pewność siebie oraz społeczność na plus dzięki sulbutiaminie.
Dziś próba tak wychowalanego fenylopiracetamu i wielkie rozczarowanie. 50 rano nic, po 3h kolejne 70 nic. Co więcej, pojawił się brainfog, którego wcześniej zlikwidowalam, ciężka głowa i "nieogar".
Jestem wyspana, systematycznie uzupełniam duże dawki witamin i minerałów.
Podsumowując pierwszy dzień na minus. Dam mu jeszcze szansę i zobaczę czy coś ruszy przy wyższych dawkach.
No i jak podajesz?
Podjezykowo?
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Dzięki
100mg wyystarczy.
Od 100mg powinno dzialac i hulac- skoro nie hula gdzies jest blad. Daj znac:
- z czym przyjmujesz
- ile tluszczy masz w diecie
- czy spozywasz :
* slodkie napoje
* jaka dieta? (fast food? 3-4 posilki? dieta kubelkowa?)
Etc
-
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?
Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska
Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków
W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata