4-HMC, efedron, metkat. Charakterystyka i metody otrzymywania.
Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3573 / 581 / 1
27 sierpnia 2018MrMagnificus pisze:
Czeslaw pisze:
Czeslaw pisze :

Niejaki Dariusz Zuba przeprowadził takie badania dla Instytutu Ekspertyz Sądowych w Krakowie, użył Sudafedu, Kalium Hypermanganicum (z Wrocławia) i ocet, firmy ze Sławącinka ( zakupiony w spożywczym!  ). Wyszła mu wydajność 24,5%, robił metodą z octem na ciepło. W produkcie końcowym oprócz metkatynonu stwierdził zawartość kwasu octowego, aldehydu benzoesowego i benzyloaminy.
Do poczytania na http://www.forensicscience.pl/pfs/71_zuba.pdf
Dzięki za pomoc.

Wyciągnijcie wnioski.
Pozdrawiam
https://www.youtube.com/watch?v=IrjizI0wsXU
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 351 / 8 / 0
Ten przepis Zuby - zalewanie samym octem sproszkowanych tabletek, a potem zalewanie wodą - to z dupy trochę. Myślę (i czuję), że łączenie roztworów/sypanie sproszkowanego fioletu do rozp. w wodzie i occie tabletek ma o wiele większą wydajność, poza tym nie robił z acataru ;)
  • 3406 / 534 / 0
Pił ktoś kiedyś kota z cirussa bez filtracji ? chodzi mi o hardcore czyli zwykła brązowa ciecz. Sa tu tacy ? Mi się zdarzyło bez większej wiedzy nie mogłem przefiltrować cirrusa wodą (wiem z poradnika że robi się to inaczej ale nie mam dostępnych środków.

Faza jest, smak obrzydliwy aż czasem wymiotowałem, i czy jedno razowe i rzadkie takie picie może coś dopierdolić organizm.

Czytałem że byli tacy ochotnicy.
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
  • 1928 / 191 / 0
Każda ekstrakcja kota z nadmanganiamem potasu prędzej czy później może doprowadzić do opłakanych skutków, ale po jednym takim wypadku bym się nie przejmował :)

Dobrze, że przerobiłem IV 5 paczek w dwa 2 dni i już do tego nie wróciłem. Zatrucie manganem jak dla mnie nie jest warte świeczki.
Take DXM and Be Happy
  • 1928 / 191 / 0
Pytanie. Jestem drugi dzień na paroksetynie 20mg. Paro brałem jakoś o 8 rano dzisiaj. Znaczy wczoraj.

Istnieje jakieś niebezpieczeństwo przerobienia oralnie paczki acataru - kota.
Take DXM and Be Happy
  • 581 / 77 / 0
^up zabawnie wyglądają te posty jeden po drugim.

metkat nie wchodzi w interakcje z SSRI
Uwaga! Użytkownik MrMagnificus jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1928 / 191 / 0
05 września 2018MrMagnificus pisze:
^up zabawnie wyglądają te posty jeden po drugim.

metkat nie wchodzi w interakcje z SSRI
Fakt, dziwnie to zabrzmiało xD Ale byłem po benzo i jakoś nie zwróciłem uwagi na posta wyżej :D

Za to mam kilka pytań. Da się zrobić ekstrakcję na ciepło? ( Słaby dostęp do zamrażarki/lodówki - domownicy wiedzą, że lubię sobie coś upichcić. Tylko by woda zimna była+ temperatura na zewnątrz czyli poniżej 20 stopni.
Ewentualnie mogę na chwilę wrzucić do zamrażarki, a potem na zewnątrz wywalić - nie mam warunków dzisiaj.

PS. Czy nadają się sterylne kubki na mocz? ( Zakręcone, odkręcone). Plastik coś zmienia? A może miska z lodowatą wodą z kostkami lodu?

I ile nadmanganianu potasu na pake acataru? 400mg? 2ml octu?

Czy wypierdolić to do zamrażarki na 30-40 minut i czekać aż się rozmrozi?

Przydałby się taka odpowiedź na kota w ekstremalnych warunkach :D

PS. Wymieszany roztwór z acataru od razu wrzucać do zamrażarki czy od razu dolewać nadmanganianu potasu i dopiero działać?
Take DXM and Be Happy
  • 1928 / 191 / 0
Dziwny ten kot. Niby stymulant, a czuję się jak po opio!
Take DXM and Be Happy
  • 581 / 77 / 0
tzn. jak?

może się strułeś jakimś produktem ubocznym syntezy?
Uwaga! Użytkownik MrMagnificus jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1893 / 181 / 0
weszło mu %-D
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Maleńczuk bez ogródek o przeszłości. „Tęsknię za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie”

Chociaż dziś Maciej Maleńczuk prowadzi względnie ułożone i spokojne życie, w młodości był uosobieniem hasła „sex, drugs, rock and roll”. Jak wielokrotnie wspominał, brakuje mu niektórych aspektów tamtych lat – przede wszystkim heroiny. – Tęsknię zwłaszcza za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie – mówił bez ogródek muzyk.

Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.