Pochodne dwuazepiny, które nie są dostępne w obiegu medyczno-farmaceutycznym.
ODPOWIEDZ
  • 220 / 11 / 0
to jest tymczasowe rozwiązanie tydzień, dwa. Małe niebieskie, twarde tabletki, z jednej strony podziałka na pół, a z drugiej LL. Znalazłem flualprazolam, ale nie mam pewności co to za sklepy, jeden się reklamuje jako najstarszy i największy w Niemczech.
  • 1947 / 195 / 0
Niebieskie tabletki, podziałka na dwa, napis LL - nieaktywne. Chyba, że jakieś inne, ale takie właśnie nieaktywne były, po 8 zero efektów.
Take DXM and Be Happy
  • 760 / 68 / 0
No więc właśnie. Demis ma rację ale szkoda, że mu o tym powiedziałeś ;-) bo sugestia psychiczna to potężne narzędzie. Wygląda na to, że wcale nie potrzebuje benzynek i tak byłoby najlepiej. Szczerze najlepiej
My name is called religion, sadistic, sacred WHORE.

"Szaleństwem jest robić wciąż to samo i oczekiwać różnych rezultatów” Albert Einstein.
  • 220 / 11 / 0
dobrze wiedzieć :)
  • 760 / 68 / 0
@stivler - bo taka prawda. Nie odpowiedziałeś po co Ci jest to potrzebne do pracy? Co takiego wykonujesz, że musisz się dopalac benzo? Przecież to jest bez sensu. BTW są inne substancje nieuzależniające, które można wykorzystać. Podpowiem Ci jakie tylko powiedz po co Ci to potrzebne...

"Szaleństwem jest robić wciąż to samo i oczekiwać różnych rezultatów” Albert Einstein.
  • 837 / 78 / 0
[mention]pampuk[/mention]
Jak ocenisz ten holenderski sort w skali od 1 do 10 ?
edit: shiet nie przeczytałem tych postów, że nieaktywne ;-) .
Serio aż tak złe? Porównacie do tych białych tabsów od K?
Who Jah bless, let no man curse
?Are you dreaming?
I Never Asked For This
Wszystkie moje posty to fikcja literacka.
  • 760 / 68 / 0
Wiesz co to naprawdę zależy ale generalnie na minus 5 :-) Mam zajebisty chiński sklep jeśli Cię to interesuje. Dość dobrze pakują i czekałem tydzień od wpłaty na przesyłkę. Asortyment dobry ale wiesz jak jest...wpierdolić się można niestety.

• 837 / 78 / 0
hehe no znam ten sklep, ale już chyba wolałbym zamawiać z Nl niż CHRLD ;-) .
Who Jah bless, let no man curse
?Are you dreaming?
I Never Asked For This
Wszystkie moje posty to fikcja literacka.
  • 760 / 68 / 0
Oj i tu się mylisz. Bo w NL myślisz, że skąd mają te specyfiki :-P mam jeden sprawdzony sklep i naprawdę nie robią lipy z CHRLD :-) teraz to co lata po EU to naprawdę gówno jest a zwłaszcza w PL.
Clonazolam mam jeszcze z tego całkiem dobobrego sortu ale nie jakiegoś wspaniałego...

• 1947 / 195 / 0
Czytałem, że te "niebieskie LL" miały 0,1mg klonazolamu. Jest to możliwe. 8 sztuk - 0,8mg pomogło mi usnąć.
Take DXM and Be Happy
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Młodzi dorośli piją więcej alkoholu, gdy łączą go z marihuaną

Nowe badania wskazują, że wśród młodych osób dorosłych sięgających zarówno po alkohol, jak i marihuanę, dni, w których używają obu substancji, wiążą się z wypiciem większej ilości drinków. To właśnie ta zwiększona ilość alkoholu jest kluczowym mechanizmem prowadzącym do bardziej negatywnych konsekwencji.

Długie trzymanie dymu z marihuany – czy zwiększa fazę? Fakty o wchłanianiu THC

To widok znany z każdego filmu o stonerach i wielu imprez. Ktoś bierze potężnego bucha z bonga lub jointa. Zaciska usta, robi się czerwony na twarzy. Wierzy, że trzymanie dymu w płucach sprawi, że marihuana zadziała mocniej.

Wolne Konopie pukają do drzwi Prezydenta. Czy wykaże się większą odwagą niż Donald Tusk?

Walka o depenalizację posiadania marihuany wchodzi na najwyższy szczebel państwowy. Podczas gdy rząd Donalda Tuska konsekwentnie blokuje jakiekolwiek zmiany w polityce narkotykowej, zwracamy się bezpośrednio do Głowy Państwa. Czy prezydent Karol Nawrocki stanie po stronie wolności obywatelskich i zdrowego rozsądku?