Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
I am the pit without sun, where blind beasts dwell.
Teraz gdy się ma prawie czterdziechę to trochę z nudów, a bo mnie stać, a bo mam dostęp do najlepszych smakołyków farmaceutycznych, a bo moja jest po tym łatwiejsza i daje bez żadnych ograniczeń.
Jedno co obserwuje już długo na tym forum to niestety zależność, że w jakim wieku zaczyna człek ćpać to też kończy się jego socjalizacja i kształcenie w pozytywnym znaczeniu. Mówiąc krótko w jakim wieku zaczołeś/ąś to na tym etapie się zatrzymasz. Smutne, ponieważ wielu zawodników zaczyna tutaj młodo, a później nie umią, a później się nie da, a później już zakopią.
31 sierpnia 2018creepyczlowiek pisze: Ło jezu ile bym dał za to, żeby sobie te zabawy zostawić tak na wiek 25+ kiedy mózg jest już ukształtowany... niestety nie myślałem o tym jako gówniarz i teraz mam konsekwencje.... Zjebana pamięć i koncentracja to najmniejsze z nich,
02 września 2018Flyfreeq pisze: Dokladnie i to jest najsmutniejsze. Warto najpierw ogarnac zycie w sensie przezyc mlodosc itp. a pozniej z nudow to juz co kto lubi.
no racja, ale po co komu starość %-D
ontopic: czternacać
?Are you dreaming?
I Never Asked For This
Wszystkie moje posty to fikcja literacka.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.