Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
I am the pit without sun, where blind beasts dwell.
Teraz gdy się ma prawie czterdziechę to trochę z nudów, a bo mnie stać, a bo mam dostęp do najlepszych smakołyków farmaceutycznych, a bo moja jest po tym łatwiejsza i daje bez żadnych ograniczeń.
Jedno co obserwuje już długo na tym forum to niestety zależność, że w jakim wieku zaczyna człek ćpać to też kończy się jego socjalizacja i kształcenie w pozytywnym znaczeniu. Mówiąc krótko w jakim wieku zaczołeś/ąś to na tym etapie się zatrzymasz. Smutne, ponieważ wielu zawodników zaczyna tutaj młodo, a później nie umią, a później się nie da, a później już zakopią.
31 sierpnia 2018creepyczlowiek pisze: Ło jezu ile bym dał za to, żeby sobie te zabawy zostawić tak na wiek 25+ kiedy mózg jest już ukształtowany... niestety nie myślałem o tym jako gówniarz i teraz mam konsekwencje.... Zjebana pamięć i koncentracja to najmniejsze z nich,
02 września 2018Flyfreeq pisze: Dokladnie i to jest najsmutniejsze. Warto najpierw ogarnac zycie w sensie przezyc mlodosc itp. a pozniej z nudow to juz co kto lubi.
no racja, ale po co komu starość %-D
ontopic: czternacać
?Are you dreaming?
I Never Asked For This
Wszystkie moje posty to fikcja literacka.
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków
Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.
Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni
Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.
"Narcos z Podlasia" skazani. Ich narkotyki miały zalać polski rynek
Meksykańscy narcos, którzy produkowali metamfetaminę na Podlasiu, zostali skazani przed sądem w Białymstoku. To pierwszy przypadek w Polsce, który pokazuje zmianę modelu działania karteli - zamiast szmuglować narkotyki do Europy, wysyłają "kucharzy". Tylko w Polsce toczą się procesy jeszcze dwóch innych grup z Meksyku.