Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1305 / 162 / 0
stałem się egoistą i samolubem najlepiej lubię spędzać czas sam ze sobą jedząc po treningach kodeine i słuchając muzyki no i straciłem też subiektywne poczucie wolności właśnie wczoraj bo do wczorajszego dnia myślałem że kontroluje i mogę sobie odstawić kiedy chcę
Uwaga! Użytkownik Anabolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2429 / 584 / 155
kodeina i inne opiaty / opioidy zabrały mi m.in. dobrą opinię, anonimowość w moim otoczeniu, przyjaciółkę, wielu znajomych, zdrowie, czystość umysłu, wiele zainteresowań, motywację do wysiłku i remisję w chorobie psychicznej.
Uwaga! Użytkownik taurinnn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1037 / 245 / 0
Zabrała mi dwie dychy z portfela, a dała zapewne kilka skrzywień
  • 3244 / 555 / 0
Pieniądze, dzięki Bogu tylko pieniądze i niech tak już zostanie :retarded:
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 92 / 11 / 0
Kupę hajsu, a także umiejętność spędzania wolnego, leniwego czasu bez "sensorycznego odcięcia". Wcześniej byłem w stanie odpalić konsolę, tłuc w jakieś gry i cieszyć się tym jak dziecko. Teraz do tego musi dojść kodeina, bo "jest jakoś dziwnie". Generalnie muszę mieć wieczorami jakieś nieco angażujące zajęcie, aby nie myśleć o przygrzaniu. Wtedy mogę i ze dwa tygodnie nie ruszać się do aptek. :)
  • 648 / 69 / 0
Paredziesiąt złotych miesięcznie i nerwy.
gdy urodzi mi się syn, nazwę go antek,
gdy urodzi mi się córeczka, nazwę ją majeczka

Marzenia to metylofenidat ✓, morfina ✓ ,  MXE X
  • 586 / 127 / 0
Jeśli mam być szczery to koda była moją bramą do innych używek niestety
  • 12 / 1 / 0
Hmm, najgorsze jest to że jeszcze mogę w miarę bez konsekwencji zawrócić, ale już na tym etapie nie umiem. Straciłem wielu przyjaciół, motywację do życia, bezproduktywne dwa lata i parę tysięcy. W sumie kodeina nigdy nie zadowalała mnie w pełni a i tak brnąłem , teraz jeszcze doszedł hel i majka :(
  • 3 / / 0
Wyprała mnie z emocji i kasy
  • 31 / 4 / 0
Sporo rzeczy głównie hajs, ale to rzecz nabyta więc nie boli specjalnie odrobi się kiedyś. Za to utrata najlepszej przyjaciółki bolała. Przylazłem zgrzany na sylwestra i dopadła mnie depresja oddechowa. Picie wydawało się wtedy super pomysłem mimo że ledwo stałem od samych dropsów na kaszel. O dziwo wybaczyła. Później znowu nadarzyła się okazja więc poszliśmy pić i najebawszy się zacząłem gadać jak to lubie ćpać. Wtedy stwierdziła że ma mnie dość.
Ale to nie tylko koda. Zawsze mi powtarzała że nie mam głowy do używek. W sumie ma racje gdy pije/biorę to tak długo aż się nie wywale na pysk i nie będe w stanie wstać o własnych siłach.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Operacja „Kryształ”

Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.

Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym

USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.

Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk

WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.