Po prostu nie jestem obcenie w skrajnej depresji ale daleko temu jeszcze do pożądanego stanu dlatego kombinuję.
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM
Pozdrawiam
Nie obawiam się tego połączenia ale chcę poznać klomi solo, dlatego na chwilę odstawię paro ale znając życie i tak sprawdzę mix z paro, zrobię wtedy jak piszesz, przezornie. A i w razie czego mam alprazolam, na ewentualny ZS.
Pozdrawiam
A Ty Jogurt, wgl siedziałeś na klomipraminie? Bo teraz co bierzesz, esci czy parox bo już się pogubiłem. :-D
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
Byłem fanem fluo ale ostatnia terapia źle poszła. Mało antydepresji, duże ciśnienie na ćpanie. Esci trochę miota emocjami ale za to nie ciśnie na ćpanie więc trwam przy nim.
eso więc może rozsądny mix z klomi to dobra myśl dla ciebie
Pozdrawiam
Paro za mocna? w jakiej kwestii? u mnie 20mg to lajcik obecnie :-)
Wenle brałem ale wytrzymałem tylko 2 tygodnie bo ciągle czułem się jak kilka godzin po spidowaniu gdy już fajne pobudzenie zastępuje takie zryte, za duzo noradrenaliny jak dla mnie.
Na esci pamiętam właśnie lekki efekt antydepresyjny fajny ale wciąż byłem przewrażliwioną cipką a ssri biorę żeby to zabić dla tego po 3 miesiącach zamieniłem esci na parox.
btw jesienią w kinach będzie venom więc temat będzie pewnie głębiej poruszony. To po profesorze x moja ulubiona postać marvela, będzie jazda.
Pozdrawiam
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Ponad 20% młodych dorosłych sięga po marihuanę lub alkohol, by zasnąć – badania z USA
Problemy ze snem to coraz powszechniejsze wyzwanie wśród młodych dorosłych. Jak pokazują najnowsze dane z badania opublikowanego w „JAMA Pediatrics”, ponad 20% osób w wieku 19–30 lat w USA sięga po marihuanę lub alkohol, aby ułatwić sobie zasypianie. Naukowcy z Instytutu Badań Społecznych Uniwersytetu Michigan podkreślają, że choć takie substancje mogą przynosić krótkoterminową ulgę, w dłuższej perspektywie mogą nasilać problemy ze snem i zwiększać ryzyko uzależnień.
W sieci prowadził "sklep" z narkotykami
Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.
Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu
Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.