Dział, w którym omawiane są konkretne kondycje, oraz ich wpływ na i współzależności z efektami środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 32 / 2 / 0
Witam
W zeszly pon wieczorem przyjlałem o,5g koki we wtorek obudzilem sie lekko oslabiony dodam ze w pt byl kawalreski gruby i odcielo mnie po alko czy ta poniedzialkowa biala droga mogla rozwalic mi serce dodam ze w miesiacu moze ze 3 razy mialem przygode z kokolino. Czy to poprostu moje wyrzuty sumienia ?? Dzis mialem w przychodni robione ekg i wszytsko ok mam podwyzszone cisnienie. Dodam ze we wtorek przyjalem mega dawke magnezu i tak do czartku przyjomowalem ponad norme. Dzis mija tydzien i nadal czuje jakby scisniete serce , moze to nerwobole ?? Czy jednak zalatwilem sobie serce ? :wall:

W przypadku badań mówić otwarcie o koko czy moge mowic ze byly okresy niedoleczonych chorob grypa angina ?? Chodzi o to ze nie chce by rodzina sie dowiedziala :wall:
  • 1543 / 197 / 0
może to jakaś schiza , skoro ekg wyszło dobrze. Załatw sobie badanie echo serca będziesz wiedział jak tam z nim , i nie faszeruj sie może az tak magnezem , może z czasem minie
  • 32 / 2 / 0
Dzięki może dziś się uda zrobić echo, a co mówić lekarzą ??
  • 4 / 1 / 0
zmniejsz dawki magnezu i zacznij brać witaminę PP
  • 32 / 2 / 0
mierze czesto cisnienie i puls
135/75 puls 73 w spoczynku
  • 1543 / 197 / 0
w sumie to twoja decyzja lekarz nie ma prawa nikomu powiedziec tego co mu mówisz w gabinecie , wiec mozesz mu powiedziec
  • 8103 / 911 / 0
Na pewno no jest z tobą źle.Troche poszło za duzo koksu i tyle.
Odpocznij od dragów kilka tygodni i zobaczysz, ze wszystko wróci do normy.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 32 / 2 / 0
No nie pocieszyłeś mnie :/ odstawiam już definitywnie po tej całej akcji !! Nigdy więcej ale potrzebny jest kubeł zimnej wody na łeb .... szkoda że tak późno, mam nadzieje że nie nabawiłem się ZMS tylko są to jakieś nerwobóle. Bardzo dziękuje za odpowiedzi i pomoc , jak zrobię echo i badania krwi wrócę z inf co mi się porobiło z własnej głupoty.
  • 47 / 3 / 0
To może być jakiś przejaw nerwicowy. Weź sobie bezo jak objawy miną chwilowo to może być to początek nerwicy.
  • 3455 / 1123 / 0
Kipiąca przesadyzmem nerwica, cóż, masz charakter lękowy, serce się nadwyrężyło z leksza, a Ty spanikowałeś. Odstaw stimy, miesiąc i serce wróci na miejsce ;)
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci

Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.