"(...) CKM mass W SUROWICY Data i godzina badania: 2018-04-25 18:52
Wynik: CKMB mass 6,67 H ng/ml [<6,22]
CKM mass W SUROWICY Data i godzina badania: 2018-04-26 08:36
Wynik: CKMB mass 5,39 ng/ml [<6,22]
ELEKTROLITY Data i godzina badania 2018-04-25 18:55
Wynik: SÓD 135,4 L mmol/l [136 - 145]
POTAS 3,43 mmol/l [3,2 -5,1]
CHLORKI 95,7 L mmol/l [98 - 107]
(...)
TROPONINA W SUROWICY Data i godzina badania: 2018-04-25 18:52
Wynik: TROPONINA T hs 6,6 ng/l [<14,0]
TROPONINA W SUROWICY Data i godzina badania: 2018-04-26 08:36
Wynik: TROPONINA T hs 5,8 ng/l [<14,0]
(...)"
Dodatkowo obniżone wskaźniki RDW_CV i GFR, podwyższone - WBC, kreatynina.
11 czerwca 2026serotoninowy pisze: Kocham gabajeby i chuj jestem GABA wrakiem, prega 2 dzień wjeżdża wyśmienicie na wyzerowanej tolerce 750mg i z 5 kaw, a teraz chillout wyrwałem 4 żywce na promce, ale bym się napił giebla
11 czerwca 2026serotoninowy pisze: Kocham gabajeby i chuj jestem GABA wrakiem, prega 2 dzień wjeżdża wyśmienicie na wyzerowanej tolerce 750mg i z 5 kaw, a teraz chillout wyrwałem 4 żywce na promce, ale bym się napił giebla
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Powiadacie, że dobra sprawa uświęca nawet hejting?? A ja Wam mówię: dobry hejting uświęca każdą sprawę.
01 sierpnia 2018ledzeppelin2 pisze: Co to za RCke o ktorym trabili w mediach. 8 ofiar smiertelnych ( Lodz, Belchatow) ?
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
KAS: Przemyt ketaminy w świecach zapachowych
Podczas kontroli w jednej z firm kurierskich, funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej (SCS) z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego (MUCS) w Warszawie zwrócili uwagę na przesyłkę zaadresowaną do odbiorcy w Filadelfii (USA). Zgodnie z deklaracją nadawcy, miały się w niej znajdować świece zapachowe o wartości ok. 111 euro.
Heroina ukryta w cegłach. Ponad tona zatrzymana w Porcie Gdynia
Wspólne działania Centralnego Biura Śledczego Policji (CBŚP) oraz Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) doprowadziły do przejęcia ponad tony heroiny o czarnorynkowej wartości blisko 220 milionów złotych. To największe zabezpieczenie narkotyków w takiej ilości od dekady na terytorium Polski, a szczegóły tej spektakularnej akcji przedstawili na specjalnej konferencji prasowej minister spraw wewnętrznych i administracji Marcin Kierwiński oraz minister finansów i gospodarki Andrzej Domański.
Największa taka operacja w historii Chile. Przejęto 100 ton narkotyków
Władze Chile poinformowały w poniedziałek o przejęciu rekordowej ilości ponad 100 ton narkotyków, głównie kokainy i ketaminy. Ukryte były w transportach drewna, które miały popłynąć między innymi do USA i Europy - przekazały miejscowe media.