nie będę owijać w bawełnę, jesteś już wjebana i ciężko będzie przestać
hahaha
Ale Wam dogadała xD ona nie bierze już kilka dni, więc na pewno nie jest uzależniona! XD
Ty dziewczynko myślisz, że uzależnienie to jest taki pikuś, że masz jakiś przymus wewnętrzny? Nie. Spójrz na mnie, jestem wjebany po uszy. Co prawda teraz udaje mi się zażywać od czasu do czasu, ale standardem jest iż prędzej czy później się to zmieni. I to nie jest nawet tak, że odliczam sobie dni do kolejnego ućpania, nie jest też tak że sobie myśle "aaaaa kurwa muszę się naćpać", nie, tak nie wygląda uzależnienie. Po prostu chcesz się wtedy naćpać.
Użytkownik otrzymał ostrzeżenie za sprowadzanie dyskusji do poziomu rynsztoku. Opamiętajcie się. Chamstwo, ad hominem/wycieczki osobiste nie będą tolerowane - GGAllin
Powiadacie, że dobra sprawa uświęca nawet hejting?? A ja Wam mówię: dobry hejting uświęca każdą sprawę.
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
CBŚP rozbiło narkotykowy biznes w darknecie. Zabezpieczono tysiące waporyzatorów, ciastek i batonów
Funkcjonariusze CBŚP rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, która przez kilka lat produkowała i sprzedawała narkotyki za pośrednictwem sieci darknet. W ofercie grupy znajdowały się m.in. waporyzatory, ciastka i batony nasączone substancjami psychoaktywnymi THC i HHC. W sprawie zatrzymano 10 osób, z których osiem decyzją sądu zostało tymczasowo aresztowanych.
Marihuana warta ponad milion upchana w Dacii. Szybka akcja CBŚP pod Warszawą
Niepozorna czerwona Dacia, a w niej ponad 20 kg marihuany upchanej w trzy kartonowe pudła! Przesyłki warte ponad milion złotych nadane zostały kurierem z Królestwa Hiszpanii. Przez Polskę przewoził je 51-letni Polak. Został zatrzymany w szybkiej akcji CBŚP w podwarszawskich Jankach.
Polskie wyroki a światowa nauka – kto ma rację w sprawie THC?
W Polsce przez lata obowiązywało uproszczone i krzywdzące równanie: wykryto THC we krwi, a więc automatycznie byłeś pod wpływem. Sytuacja uległa pozornej poprawie, gdy Instytut Ekspertyz Sądowych im. prof. Jana Sehna w Krakowie opracował wytyczne, które miały pomóc sądom rozróżnić stan „po użyciu” od stanu „pod wpływem”.