nie będę owijać w bawełnę, jesteś już wjebana i ciężko będzie przestać
hahaha
Ale Wam dogadała xD ona nie bierze już kilka dni, więc na pewno nie jest uzależniona! XD
Ty dziewczynko myślisz, że uzależnienie to jest taki pikuś, że masz jakiś przymus wewnętrzny? Nie. Spójrz na mnie, jestem wjebany po uszy. Co prawda teraz udaje mi się zażywać od czasu do czasu, ale standardem jest iż prędzej czy później się to zmieni. I to nie jest nawet tak, że odliczam sobie dni do kolejnego ućpania, nie jest też tak że sobie myśle "aaaaa kurwa muszę się naćpać", nie, tak nie wygląda uzależnienie. Po prostu chcesz się wtedy naćpać.
Użytkownik otrzymał ostrzeżenie za sprowadzanie dyskusji do poziomu rynsztoku. Opamiętajcie się. Chamstwo, ad hominem/wycieczki osobiste nie będą tolerowane - GGAllin
Powiadacie, że dobra sprawa uświęca nawet hejting?? A ja Wam mówię: dobry hejting uświęca każdą sprawę.
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
KAS: Przemyt ketaminy w świecach zapachowych
Podczas kontroli w jednej z firm kurierskich, funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej (SCS) z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego (MUCS) w Warszawie zwrócili uwagę na przesyłkę zaadresowaną do odbiorcy w Filadelfii (USA). Zgodnie z deklaracją nadawcy, miały się w niej znajdować świece zapachowe o wartości ok. 111 euro.
Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków
Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.
Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm
Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.