Więcej informacji: Dysocjanty w Narkopedii [H]yperreala
40 sztuka/150 piona. To jest maks co bym dał i w jednym sklepie z pl za tyle też widziałem, ale im się rozeszło
05 grudnia 2013Sinnis pisze: Nie było takiego tematu, więc zakładam. W sklepach RC w UK pojawiło się niedawno takie cudo.
[ external image ]
(±)-1-[1-(2-metoksyfenylo)-2-fenyloetylo]piperydyna
http://en.wikipedia.org/wiki/Methoxphenidine
(...)
Testował to już ktoś? Bo muszę przyznać że jestem tego bardzo ciekawy, ale dopóki nie przyleci do Polskich RC nie mogę spróbować.
Metoksyfenidina jest 2-MeO podstawiona wersja Diphenidiny czyli 2-MeO-Diphenidine. 2mxd? MXD? Ew. Mxp2. Ponieważ przepowiadam nadejście prawdziwego analogu MXE, może nawet czegoś lepszego.
MXE to było 3-MeO-2-Oxo-PCE e-MXE, to 3-meo-2’oxo-pcm. Pce najlepsze ale PCP nie wiele ustępuje(ja wole). Bo MXP to będzie właśnie metoksetamina z fenicyklidyna na końcu.
3-meo-2’oxo-PCP
04 kwietnia 2018vlkodlak pisze: @Anon2
40 sztuka/150 piona. To jest maks co bym dał i w jednym sklepie z pl za tyle też widziałem, ale im się rozeszło
wszędzie na zachodzie około 100zł w przeliczeniu więc te 3 dyszki jeszcze mnie powstrzymują :-D
ale jeśli jeszcze przez góra pół roku będzie taka posucha z nim, to dla tego przezaje***tego afterglow nawet i za tą stówę sprawię sobie świąteczny prezent ^_^
więc nie bój się fal
Ajj i to nagłe olśnienie i pasanie szkoroszytów kartek całych kiedy natchnęła mnie Prawda...
Problem z fentanylem nas nie ominie i sami sobie z nim nie poradzimy…
"Nalokson ratuje życie uzależnionych od opioidów. Zwiększmy dostępność jak najszybciej" [WYWIAD]
Kanapa 71-latki wydzielała dziwny zapach. Policja dokonała odkrycia
Policjanci z Gdańska przeprowadzili przeszukanie w mieszkaniu 71-latki. Po wejściu do środka od razu wyczuli dziwny zapach. Jak się okazało pochodził on z kanapy, a raczej był to zapach tego, co w niej ukryto. Zatrzymano dwie osoby.
Kuter US Coast Guard „Resolute” dostarcza do portu narkotyki o wartości 115 milionów dolarów
W minioną środę 58-letni kuter amerykańskiej straży przybrzeżnej (US Coast Guard) Resolute zawinął do macierzystego portu w St. Petersburgu na Florydzie z pokaźnym ładunkiem — 4395 kg kokainy i 2490 kg marihuany o czarnorynkowej wartości szacowanej na 115 milionów dolarów. Narkotyki zostały przejęte w wyniku operacji antynarkotykowych prowadzonych na wodach Karaibów, a zatrzymani w związku z tym procederem podejrzani wkrótce staną przed amerykańskim wymiarem sprawiedliwości.
Ta pizzeria odniosła gigantyczny sukces. Polegał na sprzedawaniu pizzy z… kokainą
W Duesseldorfie policja rozbiła dużą sieć dilerów narkotyków. Wszystko zaczęło się od zaskakujących wyników rutynowej kontroli żywności w jednej z pizzerii. W lokalu sprzedawano nie tylko pizzę, ale i narkotyki. I to w bardzo kreatywny sposób. Klient, zamawiając pizzę numer 40, otrzymywał dodatkowo małą paczkę kokainy. Pomysł był skuteczny, bo czterdziestka jako pizza z kokainą szybko stała się jedną z popularniejszych pozycji w menu.