21 lipca 2018jezus_chytrus pisze: 16 lat to zbyt młodo na jaranie codziennie (z psychotropami). Tak jak użytkownik wyżej uważam, że wyrośnie na debila.
Psychotropy je sam z siebie, czy ma przepisane na coś tam? Jeśli ma przepisane w tak młodym wieku, to pewnie już teraz coś nie do końca gra pod kopułą.
21 lipca 2018Mondeeste pisze: (...) palenie daje mu jakby ulge
22 lipca 2018Mondeeste pisze: A jeśli nie jadł by psychotropów, to może palić w tym wieku?
22 lipca 2018Mondeeste pisze: A jeśli nie jadł by psychotropów, to może palić w tym wieku?
Jakby odstawił palenie to co powinien zrobić żeby się jakoś zmienić na lepsze.
Powiadacie, że dobra sprawa uświęca nawet hejting?? A ja Wam mówię: dobry hejting uświęca każdą sprawę.
Za "moich czasów" właśnie tak było. Pierwsze piwo wypite w wieku 17 lat, pierwsze palenia w wieku 20 lat. Po szkole (podstawówka i liceum) zostawało się nawet 2 h, żeby pograć w piłkę na boisku. Nikt nie myślał, żeby może się najebać / zjarać.
Gdy brałam leki, czy ich nie brałam, zawsze robiłam co chciałam, czyli jak chciałam pić to piłam, ćpać ćpałam, jarać jarałam.
Miałam mnóstwo koleżanek, leczących się, miały jakieś progresy w terapii.. Ale czym się ode mnie różniły? Mówiły zawsze tylko np. "Wiesz Kinia, ja biore silne leki, 10mg prozaku.. Nie moge z niczym to mieszać. Zresztą chce z tego wyjsć jak najszybciej.. Coraz lepiej się czuje"
Nie mam pojęcia czy to przez to nie wyszłam z depresji..( Chociaż to były takie rzuty.. Jakbym miała 2-biegunówke tylko bez tego wspaniałego stanu manii. Na sto procent było to słabsze) brałam o wiele więcej leków i co 2 tygodnie mi zmieniali..bo nic nie działało, a jak na ćpuna przystało, czyli benzo, od razu powiedzieli, że może być gorzej. Czy przez to, że nie zdiagnozowano u mnie psychopatii. Pewnie bym poszła do MOSu i wyrosła na jakiegoś człowieka.
Palenie też niszczy banie. Chodziłam do technikum z 800 chłopa, gdzie na boisku dzień w dzień się jarało. Ja wolałam inaczej spędzać czas. Ale po 4 latach było widać jak się zmienili moi koledzy... Twój kolega też się zmieni..
Sent from my RNE-L21 using Hyperreal / Talk mobile app
Sent from my XT1032 using Hyperreal / Talk mobile app
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Cyfrowe klony ludzkiego umysłu. Naukowcy testują psychodeliki na wirtualnych mózgach
Wyobraź sobie, że lekarze mogą przetestować wysoce eksperymentalną terapię na Twoim mózgu, w ogóle nie podając Ci leku.
NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy
Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.
Ekspert: szkodliwość kawy jest mitem
Kawa, do niedawna uważana za używkę, w świetle najnowszych badań wykazuje liczne korzyści zdrowotne: obniża ryzyko nadciśnienia tętniczego, chorób serca i kamicy nerkowej, wspiera zdrowie wątroby i naczyń, zmniejsza stan zapalny oraz ryzyko zgonu. Warunkiem jest, aby pić ją w sposób regularny i umiarkowany - podkreśla lek. Stanisław Surma.