Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 8103 / 913 / 0
@up
Wystarczyłoby 2 mg estazolamu i 1 mg alpry.
Mozę masz tolerancje krzyżową ? Pijesz alkohol ?
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 1495 / 92 / 2
19 lipca 2018UJebany pisze:
@up
Tak piłem pod rząd dwa dni po jednym mocnym piwe z dwoma mg alpry, do tego zacząłem już z tydzień ją brać po około od 1mg do 2 mg.Do tego do jescze kolejne tabl esta dorzuciłem i zero efektów (łącznie 18mg wziąłem+1mg alp).Mam przygody z benzo, ale chyba małe.Dzisiaj nic nie piłem.Chcę dorzucić jeszcze 1 mg alpry.Jednak zero efektów.
action movie:gun:
  • 8103 / 913 / 0
@up
Według mnie to wyrobiłeś sobie już wcześniej tolerancje i dlatego nie klepie.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 1495 / 92 / 2
@up
Dodałem teraz grejpfruta, jeszcze dorzucę może hydroksyzyny i rozważam trochę alko+1 alpro.
  • 1495 / 92 / 2
@up
Zjadłem teraz ten owoc, 14 tabletek x 2mg esta i 2 mg alpro +50 hydroksyzyny i odczucie jest ledwo zauważaln, jednak mega słabe, ale jest.
  • 1360 / 180 / 0
Ogolnie estazolam jest slaba benzodiazepina, dawka nasenna to 2-4mg z tego co pamiętam dla osob bez tolerki. Jak masz tolerke na 2mg alpry i dodatkowo często pijesz alko to jak esta ma cie robic.
mój mail: maykel855@gmail.com
  • 1495 / 92 / 2
Wiem zrozumiałem swoją tolerancje te 14 tabletek +2 alpry (jedną rano) i trochę hydro oraz owowc, działało lekko tylko przez 30 min, potem całkowity brak działania, pod wieczór nie mogłem zasnąć to zarzuciłem do tych 14 tabletek jeszcze resztę paczki (28) i mogłem ledwo zasnąć przy całkowitej trzeźwości i wybudzeniach.
  • 1495 / 92 / 2
@up
Tolerancja +7 mg alpry
  • 86 / 1 / 0
14 czerwca 2018koko48 pisze:
w zasadzie nie ma dobrych srodkow ktore spełniają warunek ze wstaje sie po nich dobrze.
dobre nasennie są: mirtazepina, mianseryna, kwetiapina moze chlorprothixen, ale wstawać po nich nie chce sie jak skurwysyn i to jeszcze o 6 rano.
zopiklon moze byc opcją, ale to tez wpierdala fizycznie.
Zaleplon :)
  • 12720 / 2461 / 0
^
Potwierdzam - dobrze usypia i działa bardzo krótko (najkrócej z Z drugs). Rano wstaje się niemal normalnie (w porównaniu np do Estazolamu).
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Coraz więcej zatruć dopalaczami wśród nieletnich. Rzeczniczka Praw Dziecka apeluje do MEN

Rzeczniczka Praw Dziecka Monika Horna-Cieślak ponownie zaapelowała do Ministerstwa Edukacji Narodowej o wzmocnienie edukacji o dopalaczach i substancjach psychoaktywnych w szkołach. Powodem są rosnące statystyki dotyczące zatruć dopalaczami wśród dzieci i młodzieży w Polsce. Według danych systemu SMIOD w 2024 roku odnotowano 557 interwencji medycznych związanych z podejrzeniem zatrucia nowymi substancjami psychoaktywnymi.

Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa

Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.

NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy

Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.