Leki stosowane w leczeniu zaburzeń psychicznych.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Witam, jestem trzeźwiejącym alkohlikiem od 10 miesiecy, od tego czasu biorę w/w leki, ale przytyłem ,spadło mi libido,siur nie chce stać . Po prochach nie chce mi się pić ( piłem ze 20 lat) , jakoś daję radę, ale może by coś zmienić? doktorka kazała odstawić Fluxemed , że to ptak po tym słabo staje, bierze ktoś podobną mieszankę ? pozdro
  • 3455 / 1121 / 0
Zamiast fluoksetyny może wyciszający trazodon, który również jest antydepresantem, często wykorzystywanym przy leczeniu uzależnienia od alkoholu, a i również poprawia libido. Lub bupropion, keton, stosowany antydepresyjnie i przy odstawianiu nikotyny, po nim to się jeszcze bardziej chce i nie ma problemów z erekcją.
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 1277 / 130 / 0
Po samej fluoksetynie wszystko wróci do normy, ale można przyśpieszyć ten proces jw tranzadon na noc może pomóc także w kwestii snu i lęków alternatywnie mirtazepina/mianseyna.
ODPOWIEDZ
Newsy
Mieli podawać własnemu synowi narkotyki. Sąd Apelacyjny w Legnicy nie miał dla nich litości

Historia niespełna trzymiesięcznego Arturka z Legnicy na Dolnym Śląsku wstrząsnęła opinią publiczną w Polsce. Dorian G. i Katarzyna K. mieli poić malca narkotykami. W trakcie procesu wzajemnie obarczali się odpowiedzialnością. W czwartek (9 października) Sąd Okręgowy w Legnicy rozpatrzył apelację oskarżonych. — Tylko oni byli odpowiedzialni za to, że w organizmie dziecka znalazły się substancje psychoaktywne i w takim stężeniu, że zagrażały życiu i zdrowiu tegoż niemowlęcia — mówił sędzia Lech Mużyło podczas ustnego uzasadnienia wyroku.

Trump: sześciu przemytników zginęło w naszym ataku na łódź transportującą narkotyki

Prezydent USA Donald Trump poinformował, że amerykańskie siły we wtorek przeprowadziły atak na łódź u wybrzeża Wenezueli, którą według wywiadu przemycano narkotyki. Zginęło sześć osób, które Trump nazwał „narkotykowymi terrorystami”.

Badania nad grzybami zaskoczyły naukowców. Odkrycie może pomóc wielu ludziom

Amerykańscy naukowcy przeprowadzili badania na temat działania psylocybiny, zawartej w niektórych gatunkach grzybów psychoaktywnych. Wnioski opublikowane zostały w "Nature Neuroscience". Jak się okazuje, związek ten może zmniejszać przewlekły ból i związane z nim ryzyko rozwoju depresji. Eksperymenty przeprowadzono na modelach zwierzęcych.