Leki stosowane w leczeniu zaburzeń psychicznych.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Witam, jestem trzeźwiejącym alkohlikiem od 10 miesiecy, od tego czasu biorę w/w leki, ale przytyłem ,spadło mi libido,siur nie chce stać . Po prochach nie chce mi się pić ( piłem ze 20 lat) , jakoś daję radę, ale może by coś zmienić? doktorka kazała odstawić Fluxemed , że to ptak po tym słabo staje, bierze ktoś podobną mieszankę ? pozdro
  • 3455 / 1122 / 0
Zamiast fluoksetyny może wyciszający trazodon, który również jest antydepresantem, często wykorzystywanym przy leczeniu uzależnienia od alkoholu, a i również poprawia libido. Lub bupropion, keton, stosowany antydepresyjnie i przy odstawianiu nikotyny, po nim to się jeszcze bardziej chce i nie ma problemów z erekcją.
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 1277 / 130 / 0
Po samej fluoksetynie wszystko wróci do normy, ale można przyśpieszyć ten proces jw tranzadon na noc może pomóc także w kwestii snu i lęków alternatywnie mirtazepina/mianseyna.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Dwóch 15-latków z mefedronem. "Zwrócili uwagę nerwowym zachowaniem"

W ręce policjantów z Mińska Mazowieckiego wpadło dwóch 15-latków, którzy chwilę wcześniej zachowywali się nerwowo. Okazało się, że mieli przy sobie mefedron. O ich losie zadecyduje sąd rodzinny.

Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu

Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.

Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu

Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.