Leki stosowane w leczeniu zaburzeń psychicznych.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Witam, jestem trzeźwiejącym alkohlikiem od 10 miesiecy, od tego czasu biorę w/w leki, ale przytyłem ,spadło mi libido,siur nie chce stać . Po prochach nie chce mi się pić ( piłem ze 20 lat) , jakoś daję radę, ale może by coś zmienić? doktorka kazała odstawić Fluxemed , że to ptak po tym słabo staje, bierze ktoś podobną mieszankę ? pozdro
  • 3455 / 1123 / 0
Zamiast fluoksetyny może wyciszający trazodon, który również jest antydepresantem, często wykorzystywanym przy leczeniu uzależnienia od alkoholu, a i również poprawia libido. Lub bupropion, keton, stosowany antydepresyjnie i przy odstawianiu nikotyny, po nim to się jeszcze bardziej chce i nie ma problemów z erekcją.
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 1277 / 130 / 0
Po samej fluoksetynie wszystko wróci do normy, ale można przyśpieszyć ten proces jw tranzadon na noc może pomóc także w kwestii snu i lęków alternatywnie mirtazepina/mianseyna.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Fernando i Horacio gotowali "metę", teraz grozi im 20 lat więzienia

Poszukujący pracy obywatele Meksyku trafili, przez Hiszpanię, do gminy Osielsko. Tak brzmiały tłumaczenia zatrzymanych. Teraz w sądzie rozpocznie się proces dwóch obcokrajowców i Marcina P., właściciela posesji, na której działała fabryka metamfetaminy.

Wolne Konopie pukają do drzwi Prezydenta. Czy wykaże się większą odwagą niż Donald Tusk?

Walka o depenalizację posiadania marihuany wchodzi na najwyższy szczebel państwowy. Podczas gdy rząd Donalda Tuska konsekwentnie blokuje jakiekolwiek zmiany w polityce narkotykowej, zwracamy się bezpośrednio do Głowy Państwa. Czy prezydent Karol Nawrocki stanie po stronie wolności obywatelskich i zdrowego rozsądku?

Mikrodawkowanie LSD przegrywa walkę z depresją ze zwykłą kawą?

Przez ostatnią dekadę w Dolinie Krzemowej (ale nie tylko) funkcjonowało przekonanie, że mikrodawkowanie psychodelików to „szwajcarski scyzoryk” dla mózgu – poprawia fokus, libido i leczy depresję. Najnowsze, rygorystyczne badanie kliniczne pokazuje jednak coś zupełnie innego. Pacjenci przyjmujący placebo (w tym przypadku kofeinę) radzili sobie z depresją lepiej niż ci na LSD.